Ολυμπιακός: Για συμφωνία με τον Πέδρο Μαρτίνς μιλούν οι Πορτογάλοι

Πέμπτη, 01 Ιουνίου 2017 13:15
UPD:13:42
EPA/ROMAN PILIPEY

Δημοσίευμα της ιστοσελίδας Record κάνει λόγο για συμφωνία των «ερυθρολεύκων» με τον Μαρτίνς και άσκηση πιέσεων στη διοίκηση της Βιτόρια Γκιμαράες για να αποδεσμεύσει τον τεχνικό, που έχει συμβόλαιο για άλλον ένα χρόνο.

A- A A+

Περίπου... δεδομένη θεωρούν στην Πορτογαλία τη συνεργασία του Ολυμπιακού με τον Πέδρο Μαρτίνς, με μοναδικό εμπόδιο μέχρι στιγμής τη ρήτρα του ενός εκατομμυρίου ευρώ που υπάρχει στο συμβόλαιο του 46χρονου τεχνικού με τη Βιτόρια Γκιμαράες.

Δημοσίευμα της ιστοσελίδας Record κάνει λόγο για συμφωνία των «ερυθρολεύκων» με τον Μαρτίνς και άσκηση πιέσεων στη διοίκηση της ιβηρικής ομάδας για να αποδεσμεύσει τον τεχνικό, που έχει συμβόλαιο για άλλον ένα χρόνο.

«Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει συμφωνήσει ήδη με τον Ολυμπιακό, όπως μεταδίδουν και τα ελληνικά ΜΜΕ. Η συμφωνία φαίνεται πως σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης και απομένουν κάποιες λεπτομέρειες, όπως για τα χρήματα που θα δώσει ο Ολυμπιακός στην Γκιμαράες», αναφέρει η Record.

«Η ρήτρα αποδέσμευσης του προπονητή αγγίζει το 1 εκατομμύριο ευρώ, αλλά η συμφωνία μπορεί να γίνει και με λιγότερα χρήματα. Η εκτίμηση είναι ότι η επίσημη ανακοίνωση του Μαρτίνς θα γίνει ως την προσεχή Δευτέρα», καταλήγει το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας, που ανήκει σε μια από τις πρώτες σε κυκλοφορία αθλητικές εφημερίδες της Πορτογαλίας.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις