Συνδικαλιστή της ΔΑΚΕ «φωτογραφίζει» το ΠΑΣΟΚ ως υπεύθυνο για τα πλαστά χαρτονομίσματα στο Δομοκό

Πέμπτη, 21 Δεκεμβρίου 2006 19:13
UPD:19:14
A- A A+

Συνδικαλιστή της ΔΑΚΕ «φωτογραφίζουν» ως υπεύθυνο για την υπόθεση της πληρωμής συντάξεων με πλαστά χαρτονομίσματα από το Ταχυδρομείο Δομοκού http://www.naftemporiki.gr/news/static/06/12/21/1282491.htm , βουλευτές του ΠΑΣΟΚ με ερώτησή τους προς τον υπουργό Μεταφορών και Επικοινωνιών.

Οι κ.κ. Ρόβλιας, Καρχιμάκης και Τσιόκας, επικαλούμενοι δημοσιεύματα του τοπικού Τύπου, καταγγέλλουν ότι πίσω από το περιστατικό βρίσκεται συγκεκριμένος ταχυδρομικός υπάλληλος που ασκεί χρέη προϊσταμένου του καταστήματος ΕΛΤΑ Δομοκού και έχει τη δυνατότητα να διαχειρίζεται και χρήματα του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν, η αποκάλυψη ελλείμματος στο ταμείο του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, τον ανάγκασε να «κλείσει την τρύπα», παίρνοντας τα χρήματα του Ταχυδρομείου που προορίζονταν για συντάξεις και βάζοντας στη θέση τους πλαστά χαρτονομίσματα.

Σύμφωνα με τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, καταγγελίες αναφέρουν ότι οι συνάδελφοι του εν λόγω υπαλλήλου είχαν αρκετές φορές προειδοποιήσει για τη δράση του και είχαν τονίσει την ανάγκη να γίνει έλεγχος στη διαχείριση, ωστόσο δεν εισακούστηκαν.

Οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ μεταξύ άλλων, ερωτούν τον υπουργό κατά πόσο αληθεύει ότι ο αρμόδιος Οικονομικός Ελεγκτής ήταν και αυτός συνδικαλιστής της ΔΑΚΕ και μάλιστα και πρόεδρος του δ.σ. του ίδιου Σωματείου με τον εν λόγω υπάλληλο που διαχειριζόταν τα ταμεία, καθώς και αν αληθεύει ότι ο γραμματέας του ιδίου Σωματείου και μέλος της ΔΑΚΕ είχε συλληφθεί από την ΙΝΤΕΡΠΟΛ στην Γερμανία για κλοπή καρτών τραπεζών από το Κέντρο Διαλογής Λαμίας και είχε τιμωρηθεί με 6 μήνες αργία από τα ΕΛΤΑ.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή