Eλαστικά Yokohama: Γιορτάζουν την πρωτιά της Τσέλσι

Πέμπτη, 01 Ιουνίου 2017 09:13

Με τη Yokohama να είναι ο επίσημος χορηγός της Τσέλσι επί δύο συναπτά έτη, o ιαπωνικός κατασκευαστής ελαστικών κατάφερε να προσεγγίσει ένα ευρύ κοινό, χάρη στην παγκόσμια απήχηση της αγγλικής ομάδας, καθώς συμμερίζονται και οι δύο αξίες που περιλαμβάνουν την απόδοση και την καινοτομία με μια στιβαρή κουλτούρα επιτυχίας.

A- A A+

Από την έντυπη έκδοση

Ευχάριστες στιγμές για την οικογένεια της Yokohama σε όλη την Ευρώπη, καθώς είναι η πρώτη φορά που η ποδοσφαιρική ομάδα της Τσέσλι κερδίζει τον τίτλο της πρωταθλήτριας Αγγλίας έχοντας ως χορηγό την ιαπωνική φίρμα ελαστικών. Με τη Yokohama να είναι ο επίσημος χορηγός της Τσέλσι επί δύο συναπτά έτη, o ιαπωνικός κατασκευαστής ελαστικών κατάφερε να προσεγγίσει ένα ευρύ κοινό, χάρη στην παγκόσμια απήχηση της αγγλικής ομάδας, καθώς συμμερίζονται και οι δύο αξίες που περιλαμβάνουν την απόδοση και την καινοτομία με μια στιβαρή κουλτούρα επιτυχίας.

Σε όλη την Ευρώπη, πολλοί από τους υπαλλήλους της Yokohama γιόρτασαν την κατάκτηση του τίτλου από την Τσέλσι φορώντας τη χαρακτηριστική εμφάνιση και τα κασκόλ των «μπλε». Με στόχο την ενίσχυση της εταιρικής εικόνας της και την αναγνώριση του εμπορικού σήματός της σε παγκόσμια κλίμακα, η Yokohama προσβλέπει σε περαιτέρω ενδυνάμωση του προφίλ της τόσο σε ευρωπαϊκό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή