Φ. Γεννηματά: Προσκολλημένη στις ιδεοληπτικές εμμονές της η κυβέρνηση

Παρασκευή, 26 Μαΐου 2017 21:42
UPD:21:45
Eurokinissi/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ

Η κ. Γεννηματά σημείωσε ότι «εμείς δίνουμε προτεραιότητα στην Αυτοδιοίκηση, στους κοινωνικούς και παραγωγικούς φορείς, τους οποίους έχουμε προσκαλέσει να έρθουν στο Συνέδριο μας γιατί θέλουμε να ακούσουμε τη φωνή τους και να συνδιαμορφώσουμε το Σχέδιο Ελλάδα» (φωτ. αρχείου).

A- A A+

Στην ανάγκη ενός ολοκληρωμένου αναπτυξιακού σχεδίου, το οποίο θα δημιουργεί θέσεις εργασίας και θα εξασφαλίζει την κοινωνική προστασία, στάθηκε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά, εκτιμώντας ότι «αυτή η κυβέρνηση δεν μπορεί ούτε να το σχεδιάσει ούτε να το υλοποιήσει».

«Είναι προσκολλημένη στις ιδεοληπτικές εμμονές της, εμποδίζεται από τυχοδιωκτικούς χειρισμούς και είναι όμηρος των ολέθριων αποτελεσμάτων της πολιτικής της», πρόσθεσε η κ. Γεννηματά, προσερχόμενη στο συνέδριο της ΚΕΔΕ και του Δήμου Ιθάκης για τον Toυρισμό Υγείας, το οποίο διοργανώνεται στην Ιθάκη.

Η κ. Γεννηματά σημείωσε ότι «εμείς δίνουμε προτεραιότητα στην Αυτοδιοίκηση, στους κοινωνικούς και παραγωγικούς φορείς, τους οποίους έχουμε προσκαλέσει να έρθουν στο Συνέδριο μας γιατί θέλουμε να ακούσουμε τη φωνή τους και να συνδιαμορφώσουμε το Σχέδιο Ελλάδα».

«Το ότι η Κυβέρνηση δεν μπορεί, δεν σημαίνει ότι η Ελλάδα δεν μπορεί. Η Ελλάδα μπορεί. Με αλλαγή πολιτικής, με συνεννόηση, με μια νέα εθνική αυτοπεποίθηση. Και γι΄ αυτό δουλεύουμε», συμπλήρωσε.

Αναφερόμενη στο συνέδριο για τον Τουρισμό Υγείας, το χαρακτήρισε πολύ σημαντικό. «Ο Ιατρικός Τουρισμός έχει πάρα πολλές δυνατότητες, υπάρχει πολύ μεγάλο πεδίο δράσης», πρόσθεσε.

naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή