Αφαίρεση βαθμών ζητά για τον ΠΑΟΚ ο Παναθηναϊκός

Τετάρτη, 24 Μαΐου 2017 14:46
UPD:14:47
INTIME SPORTS/ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Οι «πράσινοι» μετά τα όσα ειπώθηκαν στην απολογία τους για τα γεγονότα στο ματς της 2ης αγωνιστικής του μίνι πρωταθλήματος, δίνουν συνέχεια στην κόντρα με τους Θεσσαλονικείς.

A- A A+

Πρόσθετη παρέμβαση, με την οποία ζητά την τιμωρία του ΠΑΟΚ με αφαίρεση τριών βαθμών για τα όσα έγιναν στον τελικό Κυπέλλου, ζητά ο Παναθηναϊκός.

Ο «πόλεμος» ανάμεσα στις δύο ομάδες καλά κρατεί. Ξεκίνησε με τη διαιτησία της ρεβάνς των ημιτελικών του Κυπέλλου στην Τούμπα και «φούντωσε» για τα καλά μετά τη διακοπή της πρόσφατης αναμέτρησης των δύο ομάδων στα play off της Super League στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Οι «πράσινοι» μετά τα όσα ειπώθηκαν στην απολογία τους για τα γεγονότα στο ματς της 2ης αγωνιστικής του μίνι πρωταθλήματος, δίνουν συνέχεια στην κόντρα με τους Θεσσαλονικείς. Με επίσημη παρέμβαση κατά του «Δικεφάλου του Βορρά» στο πειθαρχικό όργανο της ΕΠΟ για τα έκτροπα στον τελικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ (η υπόθεση εκδικάζεται αύριο), ζητούν να αφαιρεθούν τρεις βαθμοί από τους Θεσσαλονικείς, που κατηγορούνται για εκτεταμένα επεισόδια.

Το κείμενο της παρέμβασης υπογράφει ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Μάνος Μαυροκουκουλάκης και μέσα σε αυτό γίνεται αναφορά με κάθε λεπτομέρεια στα επεισόδια που έλαβαν χώρα στο Πανθεσσαλικό στάδιο, ενώ παραθέτουν και τις εκθέσεις των παρατηρητών και της αστυνομίας για όλα όσα έγιναν πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις