Πιο κοντά στη Λίβερπουλ ο Κασίγιας

Τετάρτη, 24 Μαΐου 2017 11:20
UPD:11:22
EPA/HUGO DELGADO

Ο Κασίγιας δέχτηκε πρόταση από τους «δράκους» για την επέκταση του συμβολαίου του εδώ κι αρκετό καιρό, ωστόσο, δεν την αποδέχτηκε κι έτσι τον επόμενο μήνα θα είναι ελεύθερος να συνεχίσει σε ομάδα της αρεσκείας του.

A- A A+

Η Λίβερπουλ θα είναι κατά πάσα πιθανότητα ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του Ίκερ Κασίγιας.

Ο 36χρονος τερματοφύλακας μετά από δύο χρόνια προσφοράς στην Πόρτο αποφάσισε να αποχωρήσει από το «Ντραγκάο» για να κάνει ίσως το τελευταίο καλό συμβόλαιο στην πολυετή καριέρα του. Η ομάδα του Μερσεϊσάιντ φέρεται να βρίσκεται πιο κοντά από τους υπόλοιπους «μνηστήρες» και η πρόκληση της Premier League αποτελεί για τον έμπειρο γκολκίπερ το μεγαλύτερο δέλεαρ, όπως φυσικά και το γεγονός ότι την επόμενη σεζόν οι «κόκκινοι» του Γιούργκεν Κλοπ θα συμμετέχουν στο Champions League.

Τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη από τις δύο πλευρές, καθώς απομένουν οι τελικές συζητήσεις ανάμεσά τους. Ο Κασίγιας δέχτηκε πρόταση από τους «δράκους» για την επέκταση του συμβολαίου του εδώ κι αρκετό καιρό, ωστόσο, δεν την αποδέχτηκε κι έτσι τον επόμενο μήνα θα είναι ελεύθερος να συνεχίσει σε ομάδα της αρεσκείας του.

Η Λίβερπουλ, θα του δώσει την ευκαιρία να συνεχίσει να παίζει στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης και να επεκτείνει με τον τρόπο αυτό το ρεκόρ συμμετοχών του στο τουρνουά, που κατέχει ήδη με 175 (157 με την Ρεάλ Μαδρίτης), μία περισσότερη από τον Πάολο Μαλντίνι και δύο από τον Τσάβι.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις