Σφαιρόπουλος: «Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου»

Δευτέρα, 22 Μαΐου 2017 16:51
UPD:16:54
INTIME SPORTS/ΜΠΑΜΠΟΥΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Ο τεχνικός των Πειραιωτών τόνισε ότι οι παίκτες του ανταποκρίθηκαν με το παραπάνω στη δυσκολότερη διοργάνωση όλων των εποχών, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλους όσοι συμμετείχαν στην προσπάθεια που έκανε η ομάδα στον εφετινό ευρωπαϊκό μαραθώνιο.

A- A A+

Περήφανος για τους παίκτες του Ολυμπιακού και για τον τρόπο που αγωνίστηκαν στο final 4 της Κωνσταντινούπολης δήλωσε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος κατά την άφιξη της αποστολής από τη γειτονική χώρα.

Ο τεχνικός των Πειραιωτών τόνισε ότι οι παίκτες του ανταποκρίθηκαν με το παραπάνω στη δυσκολότερη διοργάνωση όλων των εποχών, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλους όσοι συμμετείχαν στην προσπάθεια που έκανε η ομάδα στον εφετινό ευρωπαϊκό μαραθώνιο.

«Στην δυσκολότερη Ευρωλίγκα όλων των εποχών με τόσο αξιόλογες ομάδες το να πάρουμε το πλεονέκτημα έδρας τέσσερις αγωνιστικές πριν λήξει η κανονική περίοδος, με το να πάμε στο final 4, να αποκλείσουμε την ΤΣΣΚΑ και να παίξουμε τελικό μας αξίζουν συγχαρητήρια. Θέλαμε το τρόπαιο, μας μένει πικρία όμως η προσπάθεια ήταν μεγάλη και αναγνωρίστηκε από τον κόσμο του Ολυμπιακού. Ο Ολυμπιακός είναι ομάδα συνόλου που δεν σταματά να προσπαθεί», τόνισε ο προπονητής των «ερυθρόλευκων», ο οποίος στάθηκε ιδιαίτερα στη στήριξη των οπαδών, αλλά και στην αναγνώριση της ομάδας του από φιλάθλους άλλων συλλόγων:

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φίλους της ομάδας και αυτούς που έδωσαν το παρών στην Πόλη αλλά και όσους βρίσκονταν στην Ελλάδα. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση, όλο το τεχνικό επιτελείο και όσους βρίσκονται δίπλα μας και μας στηρίζουν. Ο Ολυμπιακός έχει αναγνωριστεί για την οργάνωση και την συμπεριφορά του και αγωνιστικά αλλά και εξωαγωνιστικά. Δεχθήκαμε πολλά συγχαρητήρια από όλο τον κόσμο. Ήταν μία συγκινητική προσπάθεια και είμαι περήφανος για τον τρόπο που αγωνιστήκαμε. Θέλω να ευχαριστήσω και τους φιλάθλους των υπολοίπων ομάδων για την αναγνώριση. Είχαμε πολύ συγκινητικές στιγμές και κάναμε ένα πανέμορφο ταξίδι που μπορεί να μην στέφθηκε με επιτυχία όμως είμαστε χαρούμενοι πους φτάσαμε μέχρι το τέλος».

Αναφερόμενος στον τελικό είπε: «Προσπαθήσαμε να κρατηθούμε στο παιχνίδι όσο περισσότερο μπορούμε ώστε στο τέλος να κλέψουμε το ματς. Στο τέλος της τρίτης περιόδου η Φενέρ πήρε διαφορά και εκεί κρίθηκε το αποτέλεσμα. Κάναμε κάποιες αλλαγές όμως δεν τα καταφέραμε. Σίγουρα έπαιξε ρόλο ότι παίξαμε εκτός έδρας. Ήταν πολύ πιεστική η ατμόσφαιρα. Παίζαμε σε ένα γήπεδο που η πλειοψηφία του κοινού είναι υπέρ του αντιπάλου και ήταν δύσκολο να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες μας. Είμαστε ικανοποιημένοι για την προσπάθεια όλων των παιδιών και η εμπειρία που πήραν σε αυτό το final 4 θα λειτουργήσει ως παρακαταθήκη για τις επόμενες χρονιές». 

Τέλος μίλησε και για τους επερχόμενους τελικούς των play off της Α1: «Αφοσιωνόμαστε στο ελληνικό πρωτάθλημα. Προτεραιότητα έχει το παιχνίδι με τον Άρη. Να νικήσουμε την Πέμπτη, να προκριθούμε και μετά να δούμε τους τελικούς. Να κρατήσουμε το κεφάλι ψηλά και να σηκώσουμε τα μανίκια μας. Μένουν λίγες μέρες για τον ημιτελικό και πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι. Τώρα αρχίζει το πρωτάθλημα για εμάς».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις