Ford Fiesta με B&O Play: Τραγουδώντας σόλο στο τιμόνι

Παρασκευή, 02 Ιουνίου 2017 09:13
UPD:09:13

Έρευνα του Spotify αποκαλύπτει ότι όταν οδηγούμε μόνοι, στον δικό μας ιδιωτικό χώρο, ετοιμάζουμε ξεχωριστές playlists, ανεβάζουμε την ένταση και τραγουδάμε μέσα από την καρδιά μας.

A- A A+

Από την έντυπη έκδοση

Το νέο σύστημα ήχου B&O Play του νέου Fiesta είναι το ισχυρότερο σύστημα για όχημα της κατηγορίας του. Οι μηχανικοί αφιέρωσαν έναν χρόνο, ακούγοντας πάνω από 5.000 μουσικά κομμάτια, για να διασφαλίσουν ότι η premium τεχνολογία των 675 watt έχει θαυμάσια απόδοση με όλους τους ερμηνευτές -από την Adele και τους Foo Fighters μέχρι τον Jay-Z, αλλά και στην περίπτωση μιας χαλαρωτικής, κλασικής μουσικής- ανεξάρτητα από την ένταση του ήχου.

Έρευνα του Spotify αποκαλύπτει ότι όταν οδηγούμε μόνοι, στον δικό μας ιδιωτικό χώρο, ετοιμάζουμε ξεχωριστές playlists, ανεβάζουμε την ένταση και τραγουδάμε μέσα από την καρδιά μας. Πολλοί από εμάς έχουμε μουσικές λίστες που τολμάμε να παίξουμε μόνο στο αυτοκίνητο, ένα ξεχωριστό μέρος για μουσικές απολαύσεις, όπου ο ήχος είναι σχεδιασμένος για να «γεμίζει» άριστα τον χώρο που βρισκόμαστε.  

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή