Σπανούλης: Τρυπάμε συνέχεια το ταβάνι μας

Δευτέρα, 22 Μαΐου 2017 00:15
UPD:10:10
INTIME SPORTS/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ MATTHAIOS
A- A A+

Ο Βασίλης Σπανούλης χειροκροτήθηκε στο τέλος του αγώνα από το κοινό στο «Σινάν Ερντέν», όπως και ο Ολυμπιακός, με τον αρχηγό των «ερυθρόλευκων» να... γκρινιάζει πάντως για το γεγονός πως η ομάδα του είναι αναγκασμένη να παίζει τελικούς στην έδρα της αντίπαλης ομάδας.

«Προσπαθήσαμε να κάνουμε το παιχνίδι μας, τους πλησιάσαμε στους τέσσερις, αλλά έβαλαν κάποια τυχερά καλάθια. Παίξαμε δύο τελικούς στην έδρα του αντιπάλου, δεν είναι εύκολο να κερδίζεις. Φαντάσου να παίζαμε στο ΣΕΦ, έναν τελικό», υπογράμμισε στις δηλώσεις του.

«Κάναμε μια εκπληκτική χρονιά, συνέχεια τρυπάμε το ταβάνι αυτής της ομάδας. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε, να πάμε για το πρωτάθλημα», πρόσθεσε ο ηγέτης του Ολυμπιακού
 
Και συνέχισε: «Καλώς ή κακώς, η ομάδα έχει παίξει σε τόσους τελικούς τα τελευταία χρόνια. Δεν είναι εύκολο να κερδίζεις την EuroLeague κάθε χρόνο. Συν του ότι δεν παίζουμε με τα πιο σωστά κριτήρια, να παίζουμε διαρκώς εκτός έδρας στα φάιναλ-4».

Όσο για την επόμενη ημέρα; «Δεν μπορούμε να μείνουμε σε αυτό, κοιτάμε ήδη τον επόμενο στόχο, το πρωτάθλημα. Η χρονιά θα είναι επιτυχημένη μόνο αν πάρουμε το πρωτάθλημα».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις