Β. Κικίλιας: Με τον ΣΥΡΙΖΑ η χώρα θα τρώει καρπαζιές

Σάββατο, 20 Μαΐου 2017 16:44
UPD:17:02
INTIME NEWS/ΜΠΑΛΤΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

Με την άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία «ανεκόπη αυτή η πορεία. Και κυρίως πήγαν στράφι οι θυσίες των Ελλήνων που πλέον έχουν περισσότερα βάρη στις πλάτες τους», υποστήριξε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Κικίλιας.

A- A A+

«Βέλη» κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε εκ νέου ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Κικίλιας, σημειώνοντας πως «αν τις καρπαζιές τις έτρωγε μόνο o ΣΥΡΙΖΑ και τελείωνε εκεί, ποσώς θα μας απασχολούσε το θέμα, το ότι τις δικές τους ήττες και καρπαζιές τις τρώει και τις εισπράττει η χώρα μας πονάει πολύ».

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Real, ο κ. Κικίλιας ανέφερε ότι «ο κ. Τσίπρας και το Μέγαρο Μαξίμου έχουν κόψει ξανά μία έως τρεις συντάξεις, έναν μισθό, έχουν υπερφορολογήσει και αύξησαν τις εισφορές και ταυτόχρονα βγαίνουν και κομπάζουν». «Λίγη ντροπή δεν βλάπτει», πρόσθεσε.

Αναφερόμενος στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη, είπε πως σημείωσε στη Βουλή ότι «για εμάς κρατισμός, υπερφορολόγηση και προσλήψεις υμετέρων από το παράθυρο δεν υπάρχουν. Εμείς έχουμε ένα άλλο εμπροσθοβαρές πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων, πιστεύουμε στις ιδιωτικές επενδύσεις, στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και στη μείωση δαπανών».

Ο κ. Κικίλιας ανέφερε επίσης ότι η κυβέρνηση του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά «σε πολύ μεγάλη δημοσιονομική πίεση γύρισε την οικονομία από το -9% στο +0,5%. Και ιδιωτικοποιήσεις έγιναν και νέες θέσεις εργασίας δημιουργήθηκαν σε δύσκολο περιβάλλον».

Επεσήμανε δε ότι με την άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία «ανεκόπη αυτή η πορεία. Και κυρίως πήγαν στράφι οι θυσίες των Ελλήνων που πλέον έχουν περισσότερα βάρη στις πλάτες τους». 

naftemporiki.gr με πληροφορίες από ΑΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή