LIVE: Η συζήτηση στη Βουλή για το πολυνομοσχέδιο

Πέμπτη, 18 Μαΐου 2017 18:21
UPD:19/05/2017 00:40
EUROKINISSI/ΣΤΟΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Η συζήτηση στη Βουλή συνεχίζεται σε υψηλούς τόνους, με την αντιπολίτευση υποστηρίζει ότι η κυβέρνηση έχει φέρει το 4ο μνημόνιο, και βουλευτές της συμπολίτευσης να υπερασπίζονται τους κυβερνητικούς χειρισμούς (φωτ. αρχείου).

A- A A+

Παρακολουθήστε ζωντανά τη συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής για το πολυνομοσχέδιο.

Η συζήτηση για το Σχέδιο Νόμου με τίτλο «Συνταξιοδοτικές διατάξεις Δημοσίου και τροποποίηση διατάξεων του ν. 4387/2016, μέτρα εφαρμογής των δημοσιονομικών στόχων και μεταρρυθμίσεων, μέτρα κοινωνικής στήριξης και εργασιακές ρυθμίσεις, Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2018-2021 και λοιπές διατάξεις» αναμένεται να ολοκληρωθεί αργά το βράδυ.

Στο μεταξύ, αίτημα για ονομαστική ψηφοφορία επί της αρχής και των άρθρων του πολυνομοσχεδίου κατέθεσε η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

Αίτημα ονομαστικής ψηφοφορίας επί της αρχής και για συγκεκριμένα άρθρα του νομοσχεδίου αναμένεται να καταθέσει η Ν.Δ.

Αίτημα ονομαστικής ψηφοφορίας για τα μέτρα - αντίμετρα του πολυνομοσχεδίου θα καταθέσει η Δημοκρατική Συμπαράταξη, όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Παύλος Χριστίδης. Ξεκαθάρισε ακόμα ότι οι βουλευτές της Δημοκρατικής Συμπαράταξης θα καταψηφίσουν όλα τα άρθρα εκτός από δύο: τη μείωση του κόστους από το 24% στο 13% για τα αγροτικά εφόδια και την κατάργηση του αφορολόγητου των βουλευτών.

Η συζήτηση στη Βουλή συνεχίζεται σε υψηλούς τόνους, με την αντιπολίτευση υποστηρίζει ότι η κυβέρνηση έχει φέρει το 4ο μνημόνιο, και βουλευτές της συμπολίτευσης να υπερασπίζονται τους κυβερνητικούς χειρισμούς.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή