Β. Κικίλιας: Είστε εχθροί του λαού

Πέμπτη, 18 Μαΐου 2017 15:10
UPD:15:30
EUROKINISSI/ΣΤΟΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
A- A A+

Δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ. Βασίλης Κικίλιας, κατά την ομιλία του στη Βουλή επί του πολυνομοσχεδίου.

«Είστε εχθροί του ελληνικού λαού και βάλλετε ευθέως κατά των χαμηλοσυνταξιούχων, των μισθωτών, της μεσαίας τάξης, των ελεύθερων επαγγελματιών και οποίων έχουν μοχθήσει και παλέψει» είπε και πρόσθεσε: «Πήρατε την εξουσία για να δώσετε 12 δισ. παροχές και φέρατε 14,2 δισ. επώδυνα μέτρα, και άλλα 4,9 δισ. με την τελευταία απόφασή σας και το μνημόνιο το οποίο οι ίδιοι παραδέχεστε».

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Μάλιστα, ο κ. Κικίλιας έκανε λόγο για θεία δίκη: «Επειδή πάνω από τη δικαιοσύνη των ανθρώπων υπάρχει η ανταποδοτική δικαιοσύνη, η θεία δίκη, έρχεστε δυόμισι χρόνια μετά τις επικοινωνιακές πομφόλυγες να τιμωρηθείτε για τον τρόπο με τον οποίο λειτουργήσατε όλα αυτά τα χρόνια στους δρόμους και τις πλατείες».

Αναφερόμενος στα αντίμετρα είπε ότι «το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης ισούται με το παράλληλο πρόγραμμα, που ισούται με τα αντίμετρα και είναι όλα μαζί πολιτικές μπούρδες».

Παράλληλα, κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι είναι σε αγαστή συνεργασία με τα οικονομικά συμφέροντα, ενώ καταλήγοντας είπε πως θα έρθει η ώρα που εκείνη θα κριθεί από τον λαό για τα ψέματα και η Ν.Δ. «για τις σκληρές αλήθειες και το δύσκολο δρόμο».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή