Βόλεϊ: «Φιλική» ήττα από την Τυνησία για τους Άνδρες

Τετάρτη, 17 Μαΐου 2017 23:49
UPD:18/05/2017 00:00
EPA/BO AMSTRUP

Αυτό ήταν ένα πρώτο «ξεμούδιασμα», που ουσιαστικά λειτούργησε σαν προπόνηση για τη Εθνική, η οποία από αύριο θα είναι πλήρης και ημέρα με την ημέρα θα βρίσκει ρυθμό και θα ανεβάζει στροφές και θα βγάζει συμπεράσματα (φωτ. αρχείου).

A- A A+

Η Εθνική Ανδρών ηττήθηκε 0-3 από την Τυνησία στην πρώτη φιλική αναμέτρηση που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό του Ρέντη, στο πλαίσιο της προετοιμασίας ενόψει της συμμετοχής μας στον προκριματικό όμιλο του Παγκοσμίου πρωταθλήματος.

Αυτό ήταν ένα πρώτο «ξεμούδιασμα», που ουσιαστικά λειτούργησε σαν προπόνηση για τη Εθνική, η οποία από αύριο θα είναι πλήρης και ημέρα με την ημέρα θα βρίσκει ρυθμό και θα ανεβάζει στροφές και θα βγάζει συμπεράσματα.

Την αναμέτρηση παρακολούθησε ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ, Γιώργος Καραμπέτσος και ο Γενικός Γραμματέας, Νεκτάριος Χαλβατζής. Οι δυο ομάδες ανανέωσαν το ραντεβού τους για αύριο το απόγευμα, στις 19:00.

Οι ομάδες έπαιξαν ακόμη δυο σετ, με τον Αρσενιάδη να ξεκουράζει τον Τζούριτς περνώντας στη θέση του τον Σωτηρίου και τον Κοκκινάκη αντί του Πρωτοψάλτη. Το τέταρτο σετ κατάκτησαν οι φιλοξενούμενοι με 22-25 και το πέμπτο η Εθνική με 15-11.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις