Δίωξη σε Ολυμπιακό και Μάτος

Τετάρτη, 17 Μαΐου 2017 10:43
UPD:12:55
INTIME SPORTS/LATO KLODIAN

Σύμφωνα με το άρθρο 29 οι «ερυθρόλευκοι» κινδυνεύουν από ποινή κεκλεισμένων των θυρών ή διεξαγωγής αγώνων σε ουδέτερο γήπεδο, μέχρι και με αφαίρεση έξι βαθμών ή και υποβιβασμό.

A- A A+

O ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου, άσκησε δίωξη κατά της ΠΑΕ Ολυμπιακός μετά τις καταγγελίες πέντε ποδοσφαιριστών του Πλατανιά, που δήλωσαν ότι ξυλοκοπήθηκαν στο ημίχρονο του αγώνα πρωταθλήματος με τους «ερυθρόλευκους», στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Η δίωξη έγινε μεταξύ άλλων και με βάση το άρθρο 29 του πειθαρχικού κώδικα περί βίας. Σύμφωνα με αυτό οι «ερυθρόλευκοι» κινδυνεύουν από ποινή κεκλεισμένων των θυρών ή διεξαγωγής αγώνων σε ουδέτερο γήπεδο, μέχρι και με αφαίρεση έξι βαθμών ή και υποβιβασμό.

Επίσης, δίωξη ασκήθηκε και σε βάρος του Λέο Μάτος, με συνέπεια ο Βραζιλιάνος αμυντικός του ΠΑΟΚ να κινδυνεύει με τιμωρία τριών αγωνιστικών για το εκτός φάσης χτύπημα στον Μάρκους Μπεργκ.

Η διαδικασία, πάντως, δεν πρόκειται να ολοκληρωθεί εντός της τρέχουσας εβδομάδας κι έτσι ο Μάτος αναμένεται να είναι στη διάθεση του Βλάνταν Ίβιτς για τους αγώνες των πλέι οφ με Παναθηναϊκό και Πανιώνιο.
 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις