Κυρ. Μητσοτάκης: Οργισμένοι οι ένστολοι με την κοροϊδία της κυβέρνησης

Τρίτη, 16 Μαΐου 2017 21:52
UPD:17/05/2017 06:35
INTIME NEWS/ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

«Τόνισα», πρόσθεσε o Κυριάκος Μητσοτάκης, «ότι η Νέα Δημοκρατία στέκεται διαχρονικά δίπλα στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και των σωμάτων σσφαλείας. Η εξωτερική και εσωτερική ασφάλεια της χώρας είναι προϋπόθεση ελευθερίας και δημοκρατίας» (φωτ. αρχείου). 

A- A A+

Δεσμεύσεις έναντι των ενστόλων ανέλαβε ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνάντησή του με ομοσπονδίες των Ενόπλων Δυνάμεων και των σωμάτων ασφαλείας. 

Όπως είπε, διαπίστωσε την οργή τους για την κοροϊδία που έχουν υποστεί από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ. 

«Τόνισα», πρόσθεσε, «ότι η Νέα Δημοκρατία στέκεται διαχρονικά δίπλα στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και των σωμάτων σσφαλείας. Η εξωτερική και εσωτερική ασφάλεια της χώρας είναι προϋπόθεση ελευθερίας και δημοκρατίας». 

Ακόμη, ο κ. Μητσοτάκης δεσμεύθηκε ότι η επόμενη κυβέρνηση της Ν.Δ.: 

  • Θα επιστρέψει, με σεβασμό στο κράτος Δικαίου και τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης, το υπόλοιπο 50% των αναδρομικών που εκκρεμεί, με τρόπο που δεν θα θέτει σε κίνδυνο την επίτευξη των δημοσιονομικών στόχων.
  • Θα έχει ως πρώτη της προτεραιότητα την κατάθεση ενός νέου μισθολογίου που θα λαμβάνει υπ' όψιν τα ειδικά χαρακτηριστικά των Ενόπλων Δυνάμεων και των σωμάτων ασφαλείας και θα διασφαλίζει αξιοπρεπείς αποδοχές.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή