«X-Men»: Ονόματα - έκπληξη στη νέα ταινία της σειράς

Τρίτη, 16 Μαΐου 2017 04:40
A- A A+

Η σταρ του «Game of Thrones», Maisie Williams, θα εμφανιστεί στη νέα ταινία της σειράς «X-Men», με τίτλο «New Mutants», μαζί με την Anya Taylor-Joy.

Εκτός από το γεγονός ότι θα λάβει μέρος σε ακόμα μία πολύ επιτυχημένη παραγωγή, την οποία θα δουν εκατομμύρια θεατές, αυτή είναι μία ακόμα ευκαιρία για τη Maisie Williams να πρωταγωνιστήσει στο πλάι της τηλεοπτικής της αδερφής Sophie Turner, αλλά αυτή τη φορά στη μεγάλη οθόνη.

Η Turner - που στο  «Game of Thrones» υποδύεται τη βασανισμένη Sansa Stark στο Westeros - μπήκε στην ομάδα του «X-Men» πέρυσι, ως η τηλεπαθητική Jean Grey.

Στην ταινία «New Mutants», η Williams θα υποδυθεί την Wolfsbane, μία νεαρή κοπέλα που παλεύει να συμβιβάσει τις θρησκευτικές της πεποιθήσεις με την ικανότητά της να μεταμορφώνεται σε λύκο. Η συμμετοχή της φημολογούνταν εδώ και καιρό αλλά υπέγραψε το συμβόλαιό της πριν λίγες ημέρες.

Η ταινία - που είναι σκηνοθετημένη από τον Josh Boone του «The Fault in Our Stars» - αναμένεται στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Απρίλιο του 2018.

naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς