Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο Πρωθυπουργός για την ανταπόκριση στο μαραθώνιο ανθρωπιάς

Τετάρτη, 05 Ιανουαρίου 2005 13:57
A- A A+

«Η ανταπόκριση των Ελληνίδων και των Ελλήνων στο μαραθώνιο αλληλεγγύης για τους πληγέντες συνανθρώπους μας στην ΝΑ Ασία στέλνει σε ολόκληρο τον κόσμο ένα ακόμη ξεκάθαρο μήνυμα: Η Ελλάδα του ανθρωπισμού και του πολιτισμού δηλώνει, για μια ακόμη φορά, δυναμικά παρούσα».

Αυτό δήλωσε ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, ευχαριστώντας τους έλληνες πολίτες για την εντυπωσιακή τους ανταπόκριση στο κάλεσμα για παροχή βοήθειας στα εκατομμύρια των πληγέντων στις χώρες του Ινδικού.

«Θέλω να ευχαριστήσω ξεχωριστά κάθε πολίτη, κάθε οικογένεια, αλλά και όλους τους φορείς, δημόσιους και ιδιωτικούς, για την άμιλλα προσφοράς, για την κατάθεση ανθρωπιάς και ελπίδας προς όσους έζησαν αυτήν την τραγωδία και αγωνίζονται να επιβιώσουν, κάτω από ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες», πρόσθεσε ο Πρωθυπουργός.

«Οι Έλληνες έδειξαν την ανθρωπιά τους με τη συμμετοχή τους στον τηλεμαραθώνιο προσφορών. Εύχομαι να μη συμβεί άλλο κακό στον κόσμο», δήλωσε από την πλευρά του ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Στεφανόπουλος, κατά την εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας από τους εργαζομένους στο Προεδρικό Μέγαρο.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή