Β. Κικίλιας: Όποτε και να γίνουν εκλογές, η Ν.Δ. θα κερδίσει

Παρασκευή, 12 Μαΐου 2017 22:16
UPD:22:32
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ

Μιλώντας σε κομματική εκδήλωση την Παρασκευή, ο κ. Κικίλιας κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι «υφάρπαξε» την ψήφο των πολιτών και τους «κορόιδεψε» (φωτ. αρχείου).

A- A A+

Όποτε και να γίνουν εκλογές, η Νέα Δημοκρατία θα τις κερδίσει, δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Βασίλης Κικίλιας, επαναλαμβάνοντας πως η αξιωματική αντιπολίτευση επιθυμεί άμεση προσφυγή στις κάλπες.

Μιλώντας σε κομματική εκδήλωση την Παρασκευή, ο κ. Κικίλιας κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι «υφάρπαξε» την ψήφο των πολιτών και τους «κορόιδεψε».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να φτωχοποιήσει όλη την ελληνική κοινωνία προς τα κάτω, να διαλύσει τη μεσαία τάξη και να μοιράζει συσσίτια, εμπορευόμενος μια θέση στον έναν έναντι του άλλου, από τις πόρτες και τα παράθυρα, προσπαθώντας να δημιουργήσει ξανά ένα κομματικό κράτος. Σε τι; Στα αποκαΐδια μιας χώρας που δεν αντέχει άλλο», ανέφερε.

Για τον πρόεδρο της Ν.Δ Κυριάκο Μητσοτάκη, είπε ότι «δεν υπάρχει καλύτερος για να φέρει επενδύσεις στη χώρα, κατά γενική ομολογία».

Σε ό,τι αφορά τον επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη, διευκρίνισε ότι «η Ν.Δ. τιμά τον ΠΑΟΚ και τον λαό του και τον Άρη και τον Ηρακλή και όλες τις ομάδες της Θεσσαλονίκης και της Μακεδονίας και όλες τις ομάδες στον αθλητισμό στην πρωτεύουσα και περιφερειακά και δεν θα ήθελε να μπλέξει σε καμιά των περιπτώσεων ο αθλητισμός με την πολιτική».

«Η Νέα Δημοκρατία -και είναι απόφαση του προέδρου της αυτή- δεν αντιμάχεται κανέναν επιχειρηματία. Ως πρόεδρος δεν αντιμάχεται κανέναν επιχειρηματία ο ίδιος. Η Ν.Δ. έχει πρόβλημα με τον τρόπο που λειτουργεί, στο συγκεκριμένο θέμα και σε άλλα θέματα, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Γιατί εμείς πιστεύουμε στην ισονομία και στην ισοπολιτεία, εμείς πιστεύουμε στην ίση, καθαρή και έντιμη αντιμετώπιση όλων των επιχειρηματιών απέναντι στο κράτος».

Πηγή: ΑΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή