Οφθαλμίατρος εξέτασε τον κατηγορούμενο για την αρπαγή και τον βιασμό φοιτήτριας στη Δάφνη

Παρασκευή, 12 Μαΐου 2017 18:34
UPD:18:59
Eurokinissi/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ

Η ανακρίτρια σε αυτήν τη φάση της έρευνας αναμένει την πραγματογνωμοσύνη της Αστυνομίας στο βιντεοσκοπημένο υλικό που κατασχέθηκε από το σπίτι του 52χρονου, το οποίο επικαλείται και ο ίδιος προκειμένου να αποδείξει, όπως ισχυρίζεται, ότι για όσα συνέβησαν υπήρχε συναίνεση της 20χρονης.

A- A A+

Ιατρικά έγγραφα που, σύμφωνα με τον ισχυρισμό του γιου του πιστοποιούν την αναπηρία του σε ποσοστό 95%, προσκόμισε στην ανακρίτρια ο πατέρας του 52χρονου κατηγορούμενου που φέρεται να βίασε την 22χρονη φοιτήτρια.

Ο πατέρας του Παναγιώτη Κοντιζέλου κατέθετε επί μία ώρα στην ανακρίτρια, στην οποία παρέδωσε πιστοποιητικό του ΚΕΠΑ που εκδόθηκε το 2015, σύμφωνα με το οποίο το ποσοστό τυφλότητας του κατηγορουμένου είναι 95%, ενώ παρέδωσε και βεβαίωση της Διεύθυνσης Ιατρικής Αξιολόγησης, η οποία, σύμφωνα με τον ισχυρισμό του πατέρα, πιστοποιεί ότι το έγγραφο του ΚΕΠΑ είναι γνήσιο.

Ωστόσο, μετά την παραγγελία του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Ηλία Ζαγοραίου για τη διενέργεια κατεπείγουσας έρευνας, οφθαλμίατρος επισκέφθηκε τον κατηγορούμενο στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού, υποβάλοντάς τον σε πολύωρη εξέταση.

 Το ιατρικό πόρισμα θα διαβιβαστεί στον εισαγγελέα. Μετα την εξεταση στην οποία υποβλήθηκε,ο 52χρονος επέστρεψε στο κελί του στην Ε' πτέρυγα των φυλακών του Κορυδαλλού.

naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή