«Χρυσώνει» τους παίκτες της Τσέλσι ο Αμπράμοβιτς

Παρασκευή, 12 Μαΐου 2017 18:32
UPD:22:29
REUTERS/ANDREW WINNING

Όπως αναφέρει η αγγλική ιστοσελίδα mirror.co.uk. ο ιδιοκτήτης των «μπλε», Ρομάν Αμπράμοβιτς,  είναι έτοιμος να καταθέσει σε τραπεζικό λογαριασμό κοντά στα 6 εκ. ευρώ εάν η ομάδα του κόψει πρώτη το νήμα στο πρωτάθλημα, κάτι που είναι και το πιο πιθανό να γίνει (φωτ. αρχείου).

A- A A+

Το ποσό των 5.9 εκ. ευρώ θα μοιραστούν οι παίκτες της Τσέλσι σε περίπτωση που φτάσουν στην κατάκτηση του τίτλου της Premier League.

Όπως αναφέρει η αγγλική ιστοσελίδα mirror.co.uk. ο ιδιοκτήτης των «μπλε», Ρομάν Αμπράμοβιτς,  είναι έτοιμος να καταθέσει σε τραπεζικό λογαριασμό κοντά στα 6 εκ. ευρώ εάν η ομάδα του κόψει πρώτη το νήμα στο πρωτάθλημα, κάτι που είναι και το πιο πιθανό να γίνει.

Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε θα παίξει απόψε στην έδρα της Γουέστ Μπρομ κι αν νικήσει τότε θα «σφραγίσει» και μαθηματικά τον τίτλο στην Premier League, δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε της περιόδου.

Το βρετανικό μέσο προσθέτει ακόμη ότι το συνολικό ποσό θα μοιραστεί κλιμακωτά ανάλογα με το χρόνο συμμετοχής που είχαν οι παίκτες στη διάρκεια της εφετινής περιόδου. 

Περίπου το 10% του ποσού θα μοιραστούν αυτοί που είχαν μικρό χρόνο συμμετοχής ενώ από την άλλη σε κάθε έναν από τους 23 παίκτες που στηρίχθηκε ο Κόντε αναλογούν περίπου 250.000 ευρώ. 

Όσον αφορά τον Ιταλό προπονητή και τους συνεργάτες του δεν συμπεριλαμβάνονται σε αυτό το πριμ και θα αμειφθούν ξεχωριστά.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις