ΠΑΟΚ: Ποντάρουν στη συμπληρωματική έκθεση του παρατηρητή

Παρασκευή, 12 Μαΐου 2017 12:18
UPD:12:21
INTIME SPORTS/ΤΟΣΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
A- A A+

Το ενδεχόμενο τιμωρίας του ΠΑΟΚ με αφαίρεση βαθμών για τα όσα έγιναν στο Πανθεσσαλικό θα συνιστά σκάνδαλο σύμφωνα με τους ανθρώπους της ΠΑΕ.

Οι «ασπρόμαυροι» αφού μελέτησαν λεπτομερειακά το κατηγορητήριο για τα επεισόδια του τελικού του Κυπέλλου κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι από πουθενά δεν προκύπτει  η περίπτωση της αφαίρεσης βαθμών.

Στο γεγονός που ποντάρουν πάρα πολύ οι Θεσσαλονικείς είναι η συμπληρωματική έκθεση του παρατηρητή του αγώνα, Νίκου Βακάλη, οπότε θεωρούν ότι θα πρόκειται για σκάνδαλο εάν η ομάδα τιμωρηθεί με -3 βαθμούς.

Ο παρατηρητής αναφέρει πως η είσοδος των φιλάθλων του ΠΑΟΚ και  οι συμπλοκές με την αστυνομία δεν έγινε στις 20:44 όπως αρχικά είχε σημειώσει, αλλά στις 18:20 κι ως εκ τούτου δεν προκύπτει ευθύνη της ΠΑΕ, από τη στιγμή που η αποστολή της ομάδας δεν είχε φτάσει ακόμη στο γήπεδο. 

Από αυτό και μόνο οι άνθρωποι της ΠΑΕ θεωρούν ότι το πρωτοβάθμιο όργανο της ΕΠΟ θα πρέπει να λάβει υπόψη του την δεύτερη έκθεση του παρατηρητή και να μην επιβάλλει την ποινή αφαίρεσης βαθμών.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις