Ξεκινούν οι εκκαθαρίσεις στον Παναθηναϊκό

Πέμπτη, 11 Μαΐου 2017 16:11
UPD:16:13
INTIME SPORTS/ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ
A- A A+

Τις πρώτες επαφές με τους παίκτες που δεν υπολογίζονται για την επόμενη σεζόν έκαναν σήμερα οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού.

Τρία 24ωρα πριν το πρώτο ματς των play off οι διοικούντες την ΠΑΕ ξεκίνησαν τις συζητήσεις με τους ποδοσφαιριστές που δε βρίσκονται στα πλάνα του Μαρίνου Ουζουνίδη για τη νέα περίοδο.

Στο πλαίσιο αυτό ο Νίκος Λυμπερόπουλος συναντήθηκε με τους εκπροσώπους των Λαουτάρο Ρινάλντι και Γενς Βέμερ, στους οποίους έκανε γνωστό πως οι δύο παίκτες δεν υπολογίζονται στο ρόστερ της ερχόμενης περιόδου. Η συνάντηση έγινε με σκοπό να βρεθεί η «χρυσή τομή» για την από κοινού λύση της συνεργασίας τους και σύμφωνα με τα όσα διέρρευσαν το «διαζύγιο» με τους προαναφερθέντες είναι θέμα χρόνου.

Ο τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού», σε συνεργασία με τον Μαρίνο Ουζουνίδη, θα ξεκινήσουν άμεσα το σχεδιασμό της ομάδας για την επόμενη χρονιά και στις πρώτες τους κινήσεις είναι να «ξεκαθαρίσει το τοπίο» με τους ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονται.

Δύο από αυτούς είναι οι Ρινάλντι και Βέμερ, ενώ μέσα στις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσουν παρόμοιες επαφές με τους εκπροσώπους των παικτών που δε βρίσκονται στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας για τη συνέχεια.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις