Πρόγνωση καιρού

Τρίτη, 11 Ιανουαρίου 2005 07:00
A- A A+

Ηλιοφάνεια, με ασθενείς μέχρι μέτριους ανέμους και σχετικά υψηλές θερμοκρασιές σε όλη τη χώρα, προβλέπει για σήμερα Τρίτη η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ). Τοπικές ομίχλες θα σημειωθούν το πρωΐ.

Αναλυτική πρόγνωση

* Μακεδονία, Θράκη: Αίθριος καιρός. Η ορατότητα το πρωΐ, θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Ανεμοι: Ασθενείς. Θερμοκρασία: Από μείον δύο (-2) έως 15 βαθμούς Κελσίου.

* Δυτική Ελλάδα: Αίθριος καιρός με τοπικές ομίχλες το πρωΐ. Το βράδυ, θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι. Θερμοκρασία: Από 2 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Νωρίς το πρωΐ, η ελαχίστη θερμοκρασία τοπικά στην Ηπειρο, θα πέσει στους μείον τρεις (-3) βαθμούς Κελσίου.

* Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Αίθριος καιρός. Η ορατότητα το πρωΐ θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Ανεμοι: Βόρειοι ασθενείς μέχρι μέτριοι. Θερμοκρασία: Από μείον έναν (-1) έως 17 βαθμούς Κελσίου.

* Κυκλάδες, Κρήτη: Αίθριος καιρός. Ανεμοι: Βόρειοι μέτριοι. Θερμοκρασία: Από 7 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

* Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Αίθριος καιρός. Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι. Θερμοκρασία: Από 5 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Αίθριος καιρός προβλέπεται σήμερα στην Αττική. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Αίθριος καιρός προβλέπεται και στη Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός αύριο

Γενικά αίθριο καιρό, προβλέπει για αύριο Τετάρτη η ΕΜΥ και μόνο στα δυτικά και αργότερα στα νότια, θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Ομίχλες θα σημειωθούν κατά τόπους στα Ηπειρωτικά τις πρωϊνές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή