Ολυμπιακός: Κοιτάζει για προπονητή και στην Ισπανία

Τρίτη, 09 Μαΐου 2017 10:53
UPD:11:10
INTIME SPORTS/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
A- A A+

Το διαφαινόμενο «ναυάγιο» με τον Ρεμί Γκαρντ αναγκάζει τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να στραφούν και στην Ισπανία για την ανεύρεση του νέου προπονητή της ομάδας.

Αν και το όνομα του Τάκη Λεμονή δεν έχει «σβηστεί» από την ερυθρόλευκη λίστα, εντούτοις πρόθεση των διοικούντων την πειραϊκή ΠΑΕ είναι να προσληφθεί ξένος τεχνικός με δυό χρόνια (τουλάχιστον) κλειστό συμβόλαιο.

Τα τελευταία 24ωρα ανάμεσα στα ονόματα που εξετάζονται... εξονυχιστικά είναι αυτά των Μαουρίτσιο Πελεγκρίνο και Φραν Εσκριμπά.

Ο 45χρονος Αργεντινός έχει οδηγήσει εφέτος την Αλαβές σε άνετη παραμονή και στον τελικό του Κυπέλλου και θεωρείται ως μία πολύ καλή περίπτωση. Όπως και ο 52χρονος Ισπανός, ο οποίος δουλεύει με μεγάλη επιτυχία στην Βιγιαρεάλ.

Προς το παρόν και οι δύο δεν έχουν ανανεώσει με τις ομάδες τους, αλλά ακόμη και να μη γίνει αυτό κανείς δεν γνωρίζει εάν είναι διατεθειμένοι να αφήσουν την χώρα της Ιβηρικής χερσονήσου για να εργαστούν στην Ελλάδα.

Το ισπανικό πρωτάθλημα τελειώνει στις 21 Μαΐου και ο τελικός Κυπέλλου είναι έξι μέρες μετά, οπότε οι «ερυθρόλευκοι» είναι υποχρεωμένοι να κινηθούν πάρα πολύ γρήγορα εάν θέλουν να προχωρήσουν με κάποιον από τους δύο προαναφερθέντες. 

Οι προτάσεις που φτάνουν καθημερινά στα γραφεία της ΠΑΕ για προιπονητές είναι δεκάδες. Ανάμεσα σε αυτούς που έχουν προταθεί είναι ο Σέρβος, Μίροσλαβ Τζούκιτς (εργάζεται σε ομάδα του Ντουμπάι), οι Ισπανοί, Αϊτόρ Καράνκα (ελεύθερος), Κίκε Σετιέν (αποχωρεί στο τέλος της σεζόν από τη Λας Πάλμας) και Πάκο Χέμεθ (εργάζεται στην Κρουζ Αζούλ του Μεξικού).

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις