Υδατοσφαίριση: «Ζωντανός» στις γυναίκες ο Ολυμπιακός

Δευτέρα, 08 Μαΐου 2017 19:30
UPD:19:33
INTIME SPORTS/ΒΗΧΟΣ ΝΙΚΟΣ

Στιγμιότυπο του αγώνα

A- A A+

«Ζωντανός» στη μάχη του τίτλου της Α1 γυναικών έμεινε ο Ολυμπιακός, μετά τη σημερινή του νίκη με 11-9 επί της Βουλιαγμένης στο «Παπαστράτειο».

Μετά από δύο σερί ήττες από την ομάδα του Λαιμού, οι «ερυθρόλευκες» μείωσαν σε 1-2 και, πλέον, έχουν την ευκαιρία να ισοφαρίσουν την ερχόμενη Πέμπτη στα νότια προάστια και να στείλουν τη σειρά σε 5ο ματς, που εφόσον χρειαστεί θα γίνει και πάλι στον Πειραιά.

Το δυσάρεστο για τη γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού είναι πως στο τέταρτο ματς της σειράς των τελικών των play off δεν θα έχει στον πάγκο της τον προπονητή, Χάρη Παυλίδη.

Ο τελευταίος, λίγο πριν το φινάλε της αναμέτρησης, αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα από το διαιτητή του αγώνα κι ως τούτου δεν έχει δικαίωμα να κουτσάρει την ομάδα στο επόμενο παιχνίδι. 

Ο Ολυμπιακός έφτασε στη νίκη χάρις στην εμφάνιση του πρώτου μέρους, όταν και προηγήθηκε με 6-3. Η Βουλιαγμένη είχε την ευκαιρία περίπου 50 δευτερόλεπτα πριν το φινάλε να μειώσει σε 10-11 και να «βάλει φωτιά» στο ματς, αλλά το σουτ της Τσουκαλά σταμάτησε στο δοκάρι και όλα τελείωσαν.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις