«Παράθυρο επιστροφής» στη Νάπολι άφησε ο Καβάνι

Δευτέρα, 08 Μαΐου 2017 19:00
UPD:19:03
EPA/CHRISTOPHE KARABA

Μετά από τριετή θητεία στο «Σαν Πάολο» ο Καβάνι εντάχθηκε στο δυναμικό της Παρί Σεν Ζερμέν το 2013 (φωτ. αρχείου).

A- A A+

Το ενδεχόμενο επιστροφής του στη Νάπολι μετά από τρία χρόνια άφησε ανοιχτό ο Έντισον Καβάνι.

Ο σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν με σημερινές του δηλώσεις δεν απέκλεισε την πιθανότητα να φορέσει ξανά την φανέλα των «παρτενοπέι» το 2020, όταν και θα λήξει το συμβόλαιό του με τη γαλλική ομάδα.

Ο Ουρουγουανός στράικερ, ο οποίος μετράει 91 συμμετοχές με εθνική ομάδα της πατρίδας του ανανέωσε πριν από ένα μήνα το συμβόλαιό του με τους «πρωτευουσιάνους», όπου μετρά 128 γκολ σε 195 επίσημα παιχνίδια.

«Δεν ξέρω τι θα γίνει μετά την Παρί. Αν θα επιλέξω να αλλάξω ομάδα, μπορεί να επιστρέψω στη Νάπολι και στη συνέχεια να γυρίσω στην πατρίδα» τόνισε μεταξύ άλλων στο «Sky Sport Italia» ο 30χρονος επιθετικός και συνέχισε: «Εάν μια μέρα επιστρέψω στη Νάπολι, θα ήθελα να επιστρέψω σε καλή κατάσταση. Επομένως, λέω ότι θα δούμε στο τέλος του τρέχοντος συμβολαίου μου, το οποίο λήγει το 2020».

Μετά από τριετή θητεία στο «Σαν Πάολο» ο Καβάνι εντάχθηκε στο δυναμικό της Παρί Σεν Ζερμέν το 2013. Με την ομάδα του ιταλικού νότου κατέγραψε 104 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, με αντίστοιχο αριθμό γκολ.

«Δεν θέλω να γυρίσω στην πατρίδα, όταν θα είμαι πολύ μεγάλος σε ηλικία. Θα ήθελα να αφήσω το ποδόσφαιρο σε υψηλό επίπεδο. Αυτό εύχομαι. Θα ήθελα να αποχωρήσω όταν το αποφασίσω, αντί να με αφήσει το ποδόσφαιρο» συμπλήρωσε ο Καβάνι.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις