Μεϊμαράκης: Λύση με διάλογο, και όχι με τσαμπουκάδες

Τρίτη, 11 Ιανουαρίου 2005 21:11
A- A A+

Την ικανοποίησή του για τη διαφαινόμενη αλλαγή στάσης των συνδικαλιστών του κόμματός του στο θέμα των αγροτικών κινητοποιήσεων, εξέφρασε ο Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, μιλώντας σε δημοσιογράφους λίγο πριν τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό, Κώστα Καραμανλή.

Ο κ. Μεϊμαράκης άφησε να εννοηθεί ότι υπάρχει συμφωνία ώστε να επιδιωχθεί λύση των προβλημάτων με διάλογο και συνεννόηση, και όχι με τσαμπουκάδες, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

Ο Γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας τόνισε ότι δεν μπορεί να υπάρχουν στελέχη δύο ταχυτήτων, κάποιοι που αναδεικνύονται στηρίζοντας την κυβερνητική πολιτική, και κάποιοι που αναδεικνύονται υπονομεύοντας την κυβερνητική πολιτική.

Είπε, ακόμη, ότι θα πάει στα μπλόκα, θα μιλήσει με τους αγρότες και θα τους εξηγήσει ότι τα στελέχη της ΝΔ δεν θα συμμετάσχουν στα μπλόκα και εξέφρασε την εκτίμηση ότι το ΚΚΕ δεν μπορεί μόνο του να στηρίξει τις κινητοποιήσεις.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γ. Παπανδρέου, μετά τη συνεδρίαση των συντονιστών της κοινοβουλευτικής ομάδας, αναφερόμενος στις κινητοποιήσεις των αγροτών έδειξε κατανόηση στα αιτήματα, αλλά αποδοκίμασε ακραίες μορφές αγώνα.

Πηγή: AΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή