Η βραδιά του Θρύλου

Κυριακή, 07 Μαΐου 2017 13:24
UPD:15:08
INTIME SPORTS/ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
A- A A+

Το 44ο πρωτάθλημα στην Ιστορία του κι έβδομο συνεχόμενο γιορτάζει απόψε ο Ολυμπιακός στο «Γ. Καραϊσκάκης», στις 20:30. 

Σε μια βραδιά που υπόσχεται πολλές εκπλήξεις, ο πρωταθλητής Ελλάδας θα υποδεχθεί τους φίλους του με συναυλία από το συγκρότημα «Μέλισσες».

Στο γήπεδο των «ερυθρόλευκων» θα βρεθούν θρύλοι του Συλλόγου, οι οποίοι θα τιμηθούν, οι ομάδες των Ερασιτεχνικών τμημάτων που κυριαρχούν σε Ελλάδα κι Ευρώπη, οι Ακαδημίες και οι σχολές του Ολυμπιακού.

Πληθώρα εκδηλώσεων θα λάβουν χώρα στο πάρκο των πρωταθλητών, με φουσκωτά παιχνίδια για τους μικρούς από τις 16:00 στον περιβάλλοντα χώρο του «Γ. Καραϊσκάκης». 

Η είσοδος για τους φιλάθλους θα είναι ελεύθερη και θα γίνεται από τις θύρες 1 έως 17, ενώ οι πόρτες θα ανοίξουν στις 19:00, Όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ, τα εισιτήρια διαρκείας των θυρών VIP, VVIP και θύρας 33 ισχύουν κανονικά.

«Λίγες ώρες έμειναν για τον εορτασμό ενός ακόμα ΘΡΥΛΙΚΟΥ πρωταθλήματος! Σας περιμένουμε όλους σήμερα στις 20:30 στο γήπεδό μας, να χειροκροτήσουμε τους παίκτες μας για την κατάκτηση του 44ου και 7ου πρωταθλήματος στην ιστορία μας. Δώρα, εκπλήξεις και πολλά ακόμα θα σας περιμένουν στον ΝΑΟ μας από νωρίς. Ελάτε να σηκώσουμε την κούπα! ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΣ! ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΝΑΟ!», ανέφερε η ανάρτηση της ΠΑΕ στο Facebook.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις