Μπάσκετ: Στην Α1 Ανδρών ο Πανιώνιος

Σάββατο, 06 Μαΐου 2017 20:21
UPD:20:24
INTIME SPORTS/ΒΛΑΧΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
A- A A+

Η αυλαία της κανονικής περιόδου στην Α2 Ανδρών έκλεισε με τη διεξαγωγή της 30ής αγωνιστικής και την επιστροφή του Πανιωνίου στα «σαλόνια» της ανώτατης κατηγορίας.

Οι «κυανέρυθροι» αναδείχθηκαν πρωταθλητές, ενώ η άλλη θέση που οδηγεί στην Α1 θα κριθεί μέσω της διαδικασίας των πλέι οφ, όπου Ηρακλής και ΑΣΕ Δούκα θα αντιμετωπίσουν με πλεονέκτημα έδρας Αίολο Αστακού και Φάρο Κερατσινίου, αντίστοιχα.

Οι σειρές κρίνονται στις τρεις νίκες, με τις ομάδες να μεταφέρουν τις νίκες και ήττες της κανονικής περιόδου. Στη συνέχεια οι νικητές των δύο ζευγαριών θα παίξουν μεταξύ τους, επίσης στις τρεις νίκες, για την άνοδο.

Στη Β΄ Εθνική υποβιβάστηκαν το Παγκράτι και ο Γ.Σ. Λαρισαίων, ενώ θα τους ακολουθήσουν άλλες δύο ομάδες που θα προκύψουν από τα πλέι άουτ.

Εκεί θα κοντραριστούν ο Αρκαδικός με το Ηράκλειο και οι Μαχητές με την Καβάλα. Οι νικητές της σειράς κρίνονται στις τρεις νίκες, με τις ομάδες να μεταφέρουν τις νίκες και ήττες της κανονικής περιόδου, ενώ οι ομάδες που τερμάτισαν ψηλότερα στην βαθμολογία έχουν το πλεονέκτημα έδρας.

Οι αγώνες για τα πλέι οφ και τα πλέι άουτ θα ξεκινησουν την Τετάρτη 10 Μαΐου.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις