Στίβος: Πρώτη στο Diamond League της Ντόχα η Στεφανίδη

Παρασκευή, 05 Μαΐου 2017 21:50
UPD:21:53
EPA/KOEN VAN WEEL

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ξεκίνησε τον αγώνα της στα 4,55 μ., πέρασε με την δεύτερη τα 4,65 μ. και 4,75 μ. και με την πρώτη τα 4,80 μέτρα (φωτ. αρχείου).

A- A A+

Κάτι από Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο θύμισε το επί κοντώ στο πρώτο Diamond League της χρονιάς, στην Ντόχα.

Στην πρωτεύουσα του Κατάρ η Κατερίνα Στεφανίδη έδειξε ότι θα δώσει συνέχεια στην εξαιρετική πορεία των τελευταίων ετών, κατακτώντας με άνεση την πρώτη θέση. 

Η «χρυσή» Ολυμπιονίκης του Ρίο ντε Τζανέιρο στο άλμα επί κοντώ ξεκίνησε θεαματικά τη θερινή περίοδο με το επιβλητικό 4,80 μ., δείχνοντας πως κι αυτό το καλοκαίρι θα είναι το μεγάλο όνομα στο αγώνισμα.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ξεκίνησε τον αγώνα της στα 4,55 μ., πέρασε με την δεύτερη τα 4,65 μ. και 4,75 μ. και με την πρώτη τα 4,80 μέτρα.

Ο πήχης στη συνέχεια τοποθετήθηκε στα 4,85 μ., επίδοση που της έδωσε το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Η Στεφανίδη είχε τρεις άκυρες προσπάθειες, όμως τα άλματά της άφησαν υποσχέσεις για τη συνέχεια.

Η βασική αντίπαλή της, Σάντι Μόρις, έμεινε δεύτερη με 4,75 μέτρα, ενώ η επανεμφάνιση της Γιαρισλέι Σίλβα συνοδεύτηκε με την κατάκτηση της τρίτης θέσης, με επίδοση 4,65 μέτρα. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις