Πόλο: Μια νίκη μακριά από τον πέμπτο συνεχή τίτλο ο Ολυμπιακός

Παρασκευή, 05 Μαΐου 2017 21:35
UPD:21:52
INTIME SPORTS/LATO KLODIAN

Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν 11-5 του ΝΟΒ, παίζοντας εξαιρετική άμυνα και χωρίς να αφήσουν την ομάδα του Κώστα Λούδη να πιστέψει ούτε για μία στιγμή πως θα μπορούσε να τους κοντράρει.

A- A A+

Αντίθετα με το γυναικείο τμήμα του συλλόγου, ο Ολυμπιακός έκανε με άνεση το 2-0 στις νίκες απέναντι στη Βουλιαγμένη, στη σειρά των τελικών της Α1 Αδρών και τη Δευτέρα (20:00) στον Πειραιά αναμένεται να «σφραγίσει» τον πέμπτο συνεχή τίτλο και τέταρτο με το απόλυτο νικών.

Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν 11-5 του ΝΟΒ παίζοντας εξαιρετική άμυνα και χωρίς να αφήσουν την ομάδα του Κώστα Λούδη να πιστέψει ούτε για μία στιγμή πως θα μπορούσε να τους κοντράρει. Ο Γιάννης Φουντούλης πέτυχε τέσσερα γκολ για τους πρωταθλητές, που είχαν και πολύ καλό ποσοστό στον παίκτη παραπάνω (7/10).

Ένα γκολ του Γενηδουνιά στην κόντρα κι ένα του Μπούσλιε σε παίκτη παραπάνω έδωσαν από νωρίς προβάδισμα 2-0 στον Ολυμπιακό, πριν μειώσει ο Αφρουδάκης με απευθείας φάουλ από τα 5μ.

Ο Φουντούλης ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 3-1 λίγο πριν το τέλος της πρώτης περιόδου και ο Αργυρόπουλος έφερε τη διαφορά στα τρία γκολ, την οποία φρόντισε να κρατήσει ο Πάβιτς με μερικές σπουδαίες αποκρούσεις.

Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε 5-2, με τη Βουλιαγμένη να έχει χάσει με τρεις ποινές τον Μάριο Καπότση (2΄16΄΄ πριν το τέλος του δεύτερο οκταλέπτου), και η διαφορά στη συνέχεια έφτασε τα πέντε γκολ (7-2), μετατρέποντας το υπόλοιπο του ματς σε τυπική διαδικασία.

Για το ΝΟΒ σκόραραν οι Κοπελιάδης 2, Δελαγραμμάτικας, Χρυσοσπάθης, Αφρουδάκης, ενώ για τους «ερυθρόλευκους» τα γκολ σημείωσαν οι Φουντούλης 4, Γενηδουνιάς 2, Αργυρόπουλος 2, Μπούσλιε, Ντόσκας και Κολόμβος.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις