Δ. Τζανακόπουλος προς Ν.Δ.: Μήπως να πηγαίνατε να συμπαρασταθείτε στο ΔΝΤ;

Δευτέρα, 01 Μαΐου 2017 18:13
UPD:19:31
INTIME NEWS/ΜΠΑΛΤΑΣ ΚΩΣΤΑΣ
A- A A+

«Μήπως αντί να επιτίθεστε στον Πρωθυπουργό, να πηγαίνατε μέχρι το Χίλτον να συμπρασταθείτε στο ΔΝΤ;» σχολιάζει μεταξύ άλλων ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος απαντώντας στη Ν.Δ. που είχε αναφέρει απευθυνόμενη προς τον Αλέξη Τσίπρα ότι «λίγη επαφή με την αλήθεια δεν βλάπτει».

«Mετά την "αριστερή ιδεοληψία", όπως χαρακτηρίσατε στη Νέα Δημοκρατία, την επαναφορά της εργασιακής κανονικότητας και το Πρωτομαγιάτικο μήνυμά σας για εμμονή σε "μεταρρυθμίσεις", μήπως αντί να επιτίθεστε στον πρωθυπουργό, πηγαίνατε μέχρι το Χίλτον να συμπαρασταθείτε στο ΔΝΤ;», γράφει στο twitter.

Επίθεση στον κυβερνητικό εκπρόσωπο Δημήτρη Τζανακόπουλο εξαπέλυσε ο διευθυντής του γραφείου Τύπου της Ν.Δ. Μακάριος Λαζαρίδης με αφορμή ανάρτηση στο Twitter για την πορεία των διαπραγματεύσεων με τους δανειστές και τη στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Με ανάρτησή του ο κ. Λαζαρίδης αναφέρει «μιλάτε εσείς που πήρατε όλο το πακέτο του ΔΝΤ; Και μείωση αφορολόγητου & περικοπή συντάξεων! Τσίπρα έχετε, τσίπα δεν έχετε».

naftemporiki.gr με πληροφορίες από ΑΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή