Εβδομάδα ανακοινώσεων στον Ολυμπιακό, έτοιμος ο Γκαρντ

Δευτέρα, 01 Μαΐου 2017 12:03
UPD:15:21
INTIME SPORTS/LATO KLODIAN
A- A A+

Ο Ολυμπιακός πανηγύρισε χθες και τυπικά το 44ο πρωτάθλημα στην ιστορία του συλλόγου, αλλά από σήμερα η διοίκηση σήκωσε τα... μανίκια και ρίχτηκε στη δουλειά, καθώς ο σχεδιασμός της νέας περιόδου επιτάσσει άμεση υλοποίηση.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα συμμετάσχουν και φέτος στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και ο Βαγγέλης Μαρινάκης θέλει την ομάδα έτοιμη να διεκδικήσει είσοδο στους ομίλους, προκειμένου το ταμείο να ξαναγεμίσει με τα εκατομμύρια της UEFA.

Η πρώτη κίνηση αφορά στην πρόσληψη προπονητή, με τον Ρεμί Γκαρντ να βρίσκεται προ των πυλών του Ρέντη, αν δεν τις έχει διαβεί κιόλας.

Ο Τάκης Λεμονής ήρθε στην ομάδα σε μια δύσκολη γι΄ αυτήν περίοδο, με αποστολή που είχε ημερομηνία λήξης: να την ηρεμήσει και να την οδηγήσει με ηρεμία κι ασφάλεια στους εναπομείναντες αγώνες πρωταθλήματος και Κυπέλλου.

Αυτό έγινε και τώρα ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να ανακοινώσει τον 51χρονο Γάλλο πρώην τεχνικό των Λιόν και Άστον Βίλα, τον οποίο οι πληροφορίες ήθελαν να βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στην Ελλάδας.

Στη συνέχεια θα ακολουθήσουν οι μεταγραφές, που φέτος θα περιλαμβάνουν αρκετή... Γαλλία. Κάποια από τα ονόματα που έχουν ακουστεί κάνουν λόγο για τον 18χρονο φορ της Καέν Γιαν Καραμό, τον συμπαίκτη του επιθετικό Ρόνι Ροντλέν, τον επιθετικό της Ντιζόν Λοΐς Ντιονί και τον αμυντικό μέσι της Νανσί Ντιαλό Γκουιντιλεγέ.

Από την ελληνική αγορά οι πρώτοι... στόχοι έχουν «κλειδώσει», αφού στο Ρέντη θα βρεθούν οι Μανώλης Σιώπης, Σπύρος Ρισβάνης που θα ανακοινωθούν μετά τα πλέι οφ στα οποία μετέχει ο Πανιώνιος, ενώ οι Λεονάρντο Κούτρης του ΠΑΣ Γιάννινα και Γιώργος Μύγας του Παναιτωλικού θα φορέσουν επίσης «ερυθρόλευκα».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις