Premier League: «Διπλό» τίτλου στο «Γκούντισον Παρκ» η Τσέλσι

Κυριακή, 30 Απριλίου 2017 18:09
UPD:18:18
REUTERS/Phil Noble

Στιγμιότυπο του αγώνα

A- A A+

«Αγκαλιά» με τον τίτλο στην Premier League βρίσκεται η Τσέλσι, μετά την επιβλητική νίκη της στο «Γκούντισον Παρκ» επί της Έβερτον με 3-0.

Η Τσέλσι απέδειξε ότι είναι πιο αποφασισμένη από ποτέ για να «κόψει πρώτη το νήμα». Απέναντι σε μία αρκετά δύσκολη έδρα, οι «μπλε» του Αντόνιο Κόντε μέσα σε 20 λεπτά στο δεύτερο μέρος πέτυχαν τρία γκολ και «καθάρισαν»  με... συνοπτικές διαδικασίες τους «εφοπλιστές».

Την αρχή έκανε ο Πέδρο στο 66. ακολούθησε ο Κέιχιλ στο 79΄ και στο 86΄ ο Γουίλιαν «έβαλε το κερασάκι στην τούρτα». Δείγμα της δυσκολίας που είχε το συγκεκριμένο ματς για τους Λονδρέζους είναι το γεγονός ότι η Έβερτον προερχόταν από 8 σερί νίκες εντός έδρας.

Το τελευταίο της χαρτί για παραμονή έπαιξε στο «Ρίβερσαιντ» η Μίντλεσμπρο, ωστόσο, απέτυχε να νικήσει τη Μάντσεστερ Σίτι και, πλέον, θα πρέπει άπαντες στο τμήμα της «Μπόρο» να συμβιβαστούν με την ιδέα του υποβιβασμού.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τους Νεγρέδο και Τσέιμπες (36΄, 77΄), αλλά οι «πολίτες» είχαν την απάντηση με τους Αγουέρο (65΄πεν.) και Ζέσους (85΄).

Η ισοπαλία δεν βόλεψε ούτε την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα, που παρέμεινε στην 4η θέση.


 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις