Επιστολή Αλαφούζου στην ΚΕΔ για Κύζα

Παρασκευή, 28 Απριλίου 2017 17:55
UPD:17:58
Icon/ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΛΤΑΣ

Ο Γιάννης Αλαφούζος αφήνει σαφείς υπαινιγμούς ακόμα και για προσωπικές εξυπηρετήσεις από τον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου προς τον διαιτητή Κύζα (φωτ. αρχείου). 

A- A A+

Στο φως της δημοσιότητας ήρθε η επιστολή που απέστειλε στην ΚΕΔ ο Γιάννης Αλαφούζος και στην οποία εξέφραζε την ανησυχία του για τον ορισμό του Κύζα στο ντέρμπι των ημιτελικών του Κυπέλλου, ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός.

Ο «ισχυρός άνδρας» της ΠΑΕ Παναθηναϊκός αναφέρει μεταξύ άλλων ότι ο Δραμινός ρέφερι φιλοξενείται σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, ο ιδιοκτήτης του οποίου διατηρεί φιλικές σχέσεις με τη διοίκηση του ΠΑΟΚ.

Ο Γιάννης Αλαφούζος, μάλιστα, αφήνει σαφείς υπαινιγμούς ακόμα και για προσωπικές εξυπηρετήσεις από τον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου προς τον διαιτητή Κύζα. 

Η επιστολή του Γιάννη Αλαφούζου προς τον «ισχυρό άνδρα» της ΚΕΔ, Στ. Τριτσώνη:

«Σας στέλνω αυτή την εμπιστευτική επιστολή, διότι θέλω να μοιραστώ μαζί σας κάποια ιδιαίτερα ανησυχητικά στοιχεία, τα οποία ήρθαν σε γνώση μας, σε σχέση με τον διαιτητή του μεθαυριανού αγώνα Κυπέλλου. 

Γνωρίζουμε ότι ο κ. Κύζας φιλοξενείται από τον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου SARISSA, τον κ. Τσακίρη, στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης. Η φιλοξενία περιλαμβάνει ακόμα και πιο «σύνθετες προσωπικές εξυπηρετήσεις». 

Ο ξενοδόχος αυτός είναι ένθερμος οπαδός του ΠΑΟΚ και διατηρεί συχνότατες επαφές με τη διοίκησή του, προτείνει δε ακόμα και άτομα για την προσωπική ασφάλεια του ιδιοκτήτη του. 

Όπως γνωρίζετε, ο κ. Κύζας έχει επανειλημμένως αδικήσει τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ και οι παραπάνω πληροφορίες δεν μας έχουν κάνει να αισθανόμαστε καλύτερα σε σχέση με τη μεθαυριανή διαιτησία. 

Η μόνη θέση του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ είναι η ορθή και δίκαιη αντιμετώπισή του από τους διαιτητές στους αγώνες.» 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις