Ανακοίνωση της Πήγασος για τις επαφές με Θ. Αγγελόπουλο - Προσωρινή αναστολή διαπραγμάτευσης της μετοχής

Δευτέρα, 17 Ιανουαρίου 2005 10:43
UPD:14:08
A- A A+

«Σε απάντηση της από 14 Ιανουαρίου 2005 επιστολής του Χρηματιστηρίου Αθηνών και κατόπιν υποβολής σχετικού ερωτήματος στους μετόχους της Εταιρείας κ. Γεώργιο Φ. Μπόμπολα, κα. Μαρία Γ. Μπόμπολα και κ. Φώτιο Γ. Μπόμπολα, μας ενημέρωσαν ότι εν όψει των προβλεπομένων ασυμβιβάστων στο Σχέδιο Νόμου 'Μέτρα για τη διασφάλιση της διαφάνειας και την αποτροπή καταστρατηγήσεων κατά τη διαδικασία σύναψης δημόσιων συμβάσεων', προβαίνουν αναγκαστικά στην εξέταση κάθε επιλογής, συμβατής με το θεσπιζόμενο κατά τ' ανωτέρω εθνικό δίκαιο, εντός των πλαισίων δε αυτών, γίνονται διαπραγματεύσεις με τον επιχειρηματία κ. Θεόδωρο Αγγελόπουλο, οι οποίες όταν ολοκληρωθούν, θα υπάρξει άμεση ενημέρωση».

Τα παραπάνω αναφέρει σε σημερινή της επιστολή προς το δ.σ. του Χ.Α. η Πήγασος Εκδοτική & Εκτυπωτική Α.Ε.

Ο πρόεδρος του δ.σ. του ΧΑ κ. Σπύρος Καπράλος, σε συνεννόηση με την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, αποφάσισε την προσωρινή αναστολή διαπραγμάτευσης των μετοχών της Πήγασος από σήμερα, 17/1/2005, «μέχρις ότου υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις σχετικά με την κατάληξη των διαπραγματεύσεων, λαμβάνοντας υπόψη την έντονη φημολογία των τελευταίων δύο ημερών σχετικά με την αλλαγή της μετοχικής σύνθεσης της εταιρείας, καθώς και τη σημερινή ανακοίνωση της εισηγμένης εταιρείας».

Η απόφαση, όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση του Χ.Α., «ελήφθη για τη διασφάλιση της εύρυθμης λειτουργίας της αγοράς και της επαρκούς πληροφόρησης του επενδυτικού κοινού».

Προτεινόμενα για εσάς