Βρήκε τα χρήματα για την εγγύηση ο Άκης Τσοχατζόπουλος

Πέμπτη, 27 Απριλίου 2017 13:11
UPD:13:22
INTIME NEWS/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Δεν αποκλείεται ο κ. Τσοχατζόπουλος να αποφυλακιστεί και εντός της ημέρας, μόλις ολοκληρωθούν οι γραφειοκρατικές λεπτομέρειες.

A- A A+

Συγκεντρώθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, η εγγυοδοσία των 200 χιλιάδων ευρώ που είχε επιβάλει το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων στον Άκη Τσοχατζόπουλο, προκειμένου να αποφυλακιστεί.

Μία μέρα μετά την απόρριψη του αιτήματος για μείωση της εγγυοδοσίας, τα χρήματα φαίνεται να συγκεντρώθηκαν από δωρεές φίλων του.

Δεν αποκλείεται ο κ. Τσοχατζόπουλος να αποφυλακιστεί και εντός της ημέρας, μόλις ολοκληρωθούν οι γραφειοκρατικές λεπτομέρειες.

Χθες, μετά την απόρριψη μείωσης της εγγυοδοσίας, ο συνήγορός του Γιάννης Νικολάου δήλωσε ότι μπόρεσε μέσω δανεισμού να συγκεντρώσει μόνο 50 χιλιάδες ευρώ ενώ είπε ότι «έχει ανακληθεί η σύνταξή του, έχουν κατασχεθεί οι τραπεζικοί του λογαριασμοί και δεν υπάρχει περίπτωση να ανταποκριθεί οικονομικά».

Από την πλευρά του, ο έτερος συνήγορός του Λεωνίδας Κοτσαλής  μίλησε για φυσική εξόντωση του κ. Τσοχατζοπουλου επισημαίνοντας: «Δεν νοείται να σέρνεται από νοσοκομείο σε νοσοκομείο. Τί λόγο έχει η διατήρηση του συγκεκριμένου περιοριστικού όρου; Αναρωτιέμαι αν είναι μοχλός για την επίτευξη άλλων στόχων... Ο Άκης Τσοχατζόπουλος έχει τύχει απαξιωτικής μεταχείρισης, πρωτοφανούς για μια νομοκρατούμενη Πολιτεία. Η επέμβαση της Πολιτείας είναι επιβεβλημένη για να αποτραπεί ο κίνδυνος ζωής του».  

naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή