Σφαιρόπουλος: «Θα παλέψουμε για το 2-2»

Τετάρτη, 26 Απριλίου 2017 22:05
UPD:22:12
Eurokinissi Sports/LATO KLODIAN

«Θέλω να συγχαρώ την Εφές για τη νίκη. Πιστεύω ότι χάσαμε λόγω της επίθεσής μας. Δεν είχαμε καλές αποφάσεις στην τελική προσπάθεια δεν διαβάσαμε καλά τι μας έδινε η άμυνα και για 30 λεπτά δεν είχαμε νεύρο και δεν γυρίσαμε καλά τη μπάλα, δήλωσε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

A- A A+

Σύνθημα αντεπίθεσης για το 2-2 έστειλε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα του Ολυμπιακού από την Αναντολού Εφές.

«Θέλω να συγχαρώ την Εφές για τη νίκη. Πιστεύω ότι χάσαμε λόγω της επίθεσής μας. Δεν είχαμε καλές αποφάσεις στην τελική προσπάθεια δεν διαβάσαμε καλά τι μας έδινε η άμυνα και για 30 λεπτά δεν είχαμε νεύρο και δεν γυρίσαμε καλά τη μπάλα.

Κρατήσαμε τους αντιπάλους μας στους 64 πόντους, μέσα στην έδρα τους, αλλά δεν ήμασταν καλοί επιθετικά. Λίογ καλύτεροι να ήμασταν στον τομέα αυτό θα είχαμε νικήσει. Κάναμε 18 λάθη, πάρα πολλά για ματς εκτός έδρας και πολλά από αυτά ήταν χωρίς πίεση. Και αυτά τα λάθη ήρθαν λόγω έλλειψης συγκέντρωσης», είπε αρχικά ο Γιάννης Σφαιρόπουλος και πρόσθεσε:

«Προσπαθήσαμε στα τελευταία λεπτά να γυρίσουμε το παιχνίδι, αλλά ένα χαμένο αμυντικό ριμπάουντ, ένα εύκολο καλάθι για την Εφές και ένας χαμένος αιφνιιδιασμός από μεριάς μας, δεν μας επέτρεψαν να φύγουμε νικητές. Η Εφές προηγείται με 2-1, είναι μια νίκη μακριά από το Final 4, αλλά εμείς δεν θα παραδοθούμε και θα παλέψουμε για το 2-2».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις