Παραίτηση Σπανουδάκη από την προεδρία της ΠΑΕ Ηρακλής

Τρίτη, 18 Ιανουαρίου 2005 17:41
A- A A+

Την παραίτησή του με επιστολή του προς τον πρόεδρο του ΓΣ Ηρακλής, κ. Παναγόπουλο, υπέβαλε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής, Γιώργος Σπανουδάκης, μια απόφασή που ήταν αναμενόμενη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, λόγω της αδυναμίας εξεύρεσης αγοραστή, οι ιθύνοντες της ομάδας προσανατολίζονται στην παραχώρηση των μετοχών της ΠΑΕ στον ερασιτέχνη.

Αναλυτικά η επιστολή Σπανουδάκη έχει ως εξής:

«Αξιότιμε κ. Πρόεδρε,

επί πέντε σχεδόν έτη, είτε από την θέση του Αντιπροέδρου, είτε από την θέση του Προέδρου και μεγαλομετόχου τα δύο τελευταία έτη, αφιέρωσα τη ζωή μου στην προσπάθεια να κάνουμε τον ΗΡΑΚΛΗ μεγάλο και να τον οδηγήσουμε εκεί που πραγματικά του αξίζει.

Η πικρή αλήθεια όμως είναι, ότι ό,σο και εάν προσπάθησα, ό,σα χρήματα και εάν δαπάνησα, τα οποία στο σημείο αυτό επιθυμώ να τονίσω ότι υπερέβησαν κατά πολύ τις δυνατότητες που είχα, απέτυχα.

Οι λόγοι της αποτυχίας είναι πολλοί, άλλοι εξ' αυτών αφορούν αποκλειστικά λάθη δικά μου και άλλοι αφορούν τρίτους οι οποίοι σε κάθε ευκαιρία προσπαθούσαν να δημιουργήσουν κλίμα αποσταθεροποίησης. Βεβαίως στο σημείο αυτό, όπου ήδη έχω λάβει την απόφαση να αποχωρήσω από τα διοικητικά του ΗΡΑΚΛΗ, όλα αυτά είναι ιστορία και δεν παίζουν πλέον κανένα απολύτως ρόλο.

Καταλυτικό δε ρόλο στην απόφαση αποχώρησής μου από τα διοικητικά του ΗΡΑΚΛΗ, έπαιξαν οι προπηλακισμοί, οι απειλές, η άσκηση ψυχολογικής και σωματικής βίας και η εξύβριση προσφιλών μου προσώπων και συνεργατών μου, τη στιγμή κατά την οποία, στην αρχή της αγωνιστικής περιόδου, αυτοί οι ίδιοι που προέβησαν στις ανωτέρω απεχθείς πράξεις, ήταν που πανηγύριζαν για την ομάδα που είχα δημιουργήσει, αλλά και για την πλειάδα των νέων ποδοσφαιριστών, των μικρών σε ηλικία, τους οποίους όλοι οι γνώστες του ποδοσφαίρου χαρακτήριζαν ως την αυριανή Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου της Ελλάδος. Εκεί λοιπόν κατάλαβα ότι καμία δυνατότητα δεν είχα πλέον να προσφέρω οτιδήποτε άλλο στον ΗΡΑΚΛΗ.

Μετά απ' όλα αυτά αξιότιμε κ. Πρόεδρε σας δηλώνω ότι η απόφασή μου να αποχωρήσω από τα διοικητικά του ΗΡΑΚΛΗ είναι αμετάκλητη και γι' αυτό τον λόγο σας παρακαλώ ως έχοντες έννομο συμφέρον, αφού κατέχετε το 10% των μετοχών της Π.Α.Ε., να ζητήσετε αρμοδίως τον διορισμό προσωρινής διοίκησης.

Επίσης αξιότιμε κ. Πρόεδρε σας διαβεβαιώνω, ότι το σύνολο των μετοχών που κατέχω, είναι στη διάθεση του Γ.Σ., προκειμένου να τις μεταβιβάσει σε οποιοδήποτε αξιόπιστο φυσικό ή νομικό πρόσωπο, έναντι οιουδήποτε τιμήματος, εκ του οποίου ουδεμία απαίτηση έχω ή θα έχω».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις