NBA: Δεν αρκούσε μόνο ο Giannis

Τρίτη, 25 Απριλίου 2017 09:15
UPD:10:21
USA Today Sports/Jeff Hanisch

Ο διεθνής φόρογουορντ ήταν... απελπιστικά μόνος του κι έτσι τα «ελάφια» βρίσκονται με «την πλάτη στον τοίχο», καθώς έμειναν πίσω στη σειρά με 2-3 και θέλουν δύο νίκες για να προκριθούν στην επόμενη φάση των play off του ΝΒΑ έναντι μίας των Ράπτορς.

A- A A+

Άλλο ένα εξαιρετικό ματς έκανε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, αλλά δεν ήταν αρκετό για το Μιλγουόκι να αποφύγει την ήττα στο Τορόντο με 93-118.

Ο διεθνής φόργουορντ ήταν... απελπιστικά μόνος του κι έτσι τα «ελάφια» βρίσκονται με «την πλάτη στον τοίχο», καθώς έμειναν πίσω στη σειρά με 2-3 και θέλουν δύο νίκες για να προκριθούν στην επόμενη φάση των play off του ΝΒΑ έναντι μίας των Ράπτορς.

Στους 30 πόντους σταμάτησε ο Ελληνας άσος (12/19 δίποντα, 6/9 βολές), πήρε 9 ριμπάουντ, μοίρασε 3 ασίστ, έκανε 3 κλεψίματα και είχε και 3 κοψίματα. Ο Μπρογκντόν με 19 πόντους ήταν ο μοναδικός που διασώθηκε από τους υπόλοιπους συμπαίκτες του. Ο επόμενος αγώνας θα διεξαχθεί στο Μιλγουόκι .

Με sweep (4-0) το Γκόλντεν Στέιτ «σκούπισε» τη σειρά κόντρα στο Πόρτλαντ και προκρίθηκε στον επόμενο γύρο του πρωταθλήματος. Οι «πολεμιστές» επικράτησαν 128-103 των Μπλέιζερς και περιμένουν, πλέον, τον αντίπαλό τους στη συνέχεια των play off, που θα προκύψει από το ζευγάρι ανάμεσα στους ΛΑ Κλίπερς και στην Ιντιάνα.

Μεγάλος πρωταγωνιστής των «πολεμιστών» ήταν ο Στεφ Κάρι, που σημείωσε 37 πόντους, ενώ για τους Μπλέιζερς κορυφαίος σκόρερ ήταν ο Λίλαρντ με 34 πόντους.

Η Ατλάντα επικράτησε με111-101 επί της Ουάσινγκτον και ισοφάρισε σε 2-2 την σειρά των μεταξύ τους αγώνων. Πρώτος σκόρερ για τα «γεράκια» ήταν ο Μίλσαπ με 19 πόντους, ενώ επτά συνολικά παίκτες των νικητών έκλεισαν το ματς με διψήφιο αριθμό πόντων. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις