Πρόγνωση καιρού

Τετάρτη, 19 Ιανουαρίου 2005 07:00
A- A A+

Σταδιακή μεταβολή του καιρού από τα δυτικά, με βροχές, τοπικές καταιγίδες και επικράτηση ισχυρών νοτίων ανέμων, προβλέπει για σήμερα Τετάρτη, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Αναλυτική πρόγνωση

* Μακεδονία, Θράκη: Τοπικές νεφώσεις, που αργότερα θα αυξηθούν. Ανεμοι: Από ανατολικές διευθύνσεις, ασθενείς έως μέτριοι. Θερμοκρασία: Από μείον δύο (-2) έως 8 βαθμούς Κελσίου.

* Δυτική Ελλάδα: Νεφώσεις, που γρήγορα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν βροχές και από το απόγευμα τοπικές καταιγίδες. Ανεμοι: Νοτιοανατολικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί και στο Ιόνιο πολύ ισχυροί. Θερμοκρασία: Από 3 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

* Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Λίγες νεφώσεις, που σταδιακά θα αυξηθούν και από το βράδυ θα βρέξει. Ανεμοι: Ασθενείς και αργότερα νοτιοανατολικοί μέτριοι. Θερμοκρασία: Από μηδέν (0) έως 11 βαθμούς Κελσίου.

* Κυκλάδες, Κρήτη: Λίγες νεφώσεις, που αργότερα θα αυξηθούν. Ανεμοι: Ασθενείς και σταδιακά νότιοι μέτριοι και από το βράδυ ισχυροί. Θερμοκρασία: Από 6 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

* Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Τοπικές νεφώσεις, πρόσκαιρα αυξημένες στα Δωδεκάνησα, όπου είναι πιθανό να βρέξει το πρωΐ. Γρήγορα όμως ο καιρός θα βελτιωθεί. Ανεμοι: Βορειοδυτικοί ασθενείς, που αργότερα θα στραφούν σε νοτιοανατολικούς μέτριους. Θερμοκρασία: Από 7 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Λίγες νεφώσεις, που αργότερα θα αυξηθούν. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και αργότερα νοτιοανατολικοί μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις, ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 8 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός αύριο

Νεφώσεις με βροχές σε όλη τη χώρα, καταιγίδες στις θαλάσσιες περιοχές και χιόνια στα κεντρικά και βόρεια ορεινά. Ο καιρός από το απόγευμα θα παρουσιάσει βελτίωση στα βορειοδυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια ανατολικοί, βορειοανατολικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί και στην υπόλοιπη χώρα, νοτιοανατολικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί και τοπικά στο Αιγαίο, πολύ ισχυροί. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο, κυρίως ως προς τις ελάχιστες τιμές.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή