ΕΠΟ: Αναβλήθηκε για αύριο η υπόθεση του Ολυμπιακού λόγω... ΠΑΟΚ

Πέμπτη, 20 Απριλίου 2017 18:07
UPD:18:14
INTIME SPORTS/ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ

Η Επιτροπή ικανοποίησε έτσι το αίτημα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, που ζήτησε να κάνει πρόσθετη παρέμβαση και ζήτησε αναβολή ώστε να συμπληρωθεί το 24ωρο που απαιτείται για να είναι εμπρόθεσμη η παρέμβασή της.  

A- A A+

Για αύριο το απόγευμα (14:00) πήρε αναβολή η απολογία του Ολυμπιακού ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ, για τα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι του Κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Η Επιτροπή ικανοποίησε έτσι το αίτημα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, που ζήτησε να κάνει πρόσθετη παρέμβαση και ζήτησε αναβολή ώστε να συμπληρωθεί το 24ωρο που απαιτείται για να είναι εμπρόθεσμη η παρέμβασή της.  

«H ΠΑΕ ΠΑΟΚ έκανε την πρόσθετη παρέμβαση σε λιγότερες από τις 24 ώρες που προβλέπει ο κανονισμός. Όπως είναι διαμορφωμένες η κλήση και η δίωξη, εκτιμούμε ότι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν έχει να προσφέρει κάτι. Δεν ήταν παρών και δεν νομιμοποιείται να ασκήσει πρόσθετη παρέμβαση», ανέφερε ο νομικός εκπρόσωπος του Ολυμπιακού, Αργύρης Λίβας. 

«Μετά τις 16:00 πληροφορηθήκαμε τη δίωξη. Στις 19:02 χθες το απόγευμα αποστείλαμε το αίτημα. Με δική σας απόφαση έγινε σύντμηση της προθεσμίας για κατάθεση της αίτησης του ΠΑΟΚ. Επικουρικά εμείς θέλουμε να παρέμβουμε, αλλά αν κατά την κρίση σας είναι απαγορευτικό το 24ωρο, ο ΠΑΟΚ θα υποβάλλει αίτημα αναβολής της δίκης μέχρι τις 19:00 ώστε να συμπληρωθεί το 24ωρο» αντέτεινε ο εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ, Αχιλλέας Μαυρομάτης.

Η απόφαση της έδρας να κάνει δεκτό το αίτημα του ΠΑΟΚ, που απώτερο στόχο έχει να διεκδικήσει αφαίρεση βαθμών από τον Ολυμπιακό για να κατακτήσει το πρωτάθλημα στα χαρτιά, προκάλεσε την αντίδραση των Πειραιωτών.

«Aισθανόμαστε παραπονούμενοι. Κρατάτε τον ΠΑΟΚ στη διαδικασία, τη στιγμή που εμείς βαλλόμαστε πανταχόθεν», σημείωσε ο Αργύρης Λίβας. 

Ο ΠΑΟΚ ζήτησε να κληθεί ως μάρτυρας ο β΄ παρατηρητής του αγώνα, Περικλής Λασκαράκης. «Έχουμε ζητήσει να παραστούν όλοι οι παρατηρητές, αλλά και μάρτυρες από την πλευρά της ΑΕΚ» υπογράμμισε ο κ. Μαυρομάτης, αλλά η έδρα δεν απάντησε καθώς είχε λήξει τη συνεδρίαση. 

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις