NBA: Ήττα για Μιλγουόκι, στο 2-0 οι Μπουλς

Τετάρτη, 19 Απριλίου 2017 13:08
UPD:13:11
USA Today Sports/Dan Hamilton
A- A A+

Ο Αντετοκούνμπο ήταν και πάλι εξαιρετικός, όμως οι Μπακς δεν κατόρθωσαν να πάρουν δεύτερη συνεχή νίκη στην έδρα των Ράπτορς, οι οποίοι ισοφάρισαν τη σειρά με τα «ελάφια» νικώντας 106-100.

Μια σειρά που μεταφέρεται πια από το Τορόντο στο Μιλγουόκι, με τον Έλληνα άσο να δηλώνει ανυπόμονος για τους επόμενους δύο αγώνες. Ο Αντετοκούνμπο έφτασε στο double-double με 24 πόντους, 15 ριμπάουντ, 7 ασίστ και 2 κλεψίματα, ενώ για τους Καναδούς πρώτος σκόρερ ήταν ο ΝτεΜαρ ΝτεΡόζαν με 23 πόντους.

Το Σικάγο νίκησε για δεύτερη φορά τους Σέλτικς στη Βοστόνη, αυτή τη φορά με 111-97, κάνοντας το 2-0 και είναι πια φαβορί για την πρόκριση, παρά το μειονέκτημα έδρας που είχε.

Πρώτοι σκόρερ για τους «Ταύρους» ήταν οι Τζίμι Μπάτλερ και Ντουέιν Γουέιντ με 22 πόντους έκαστος, ενώ για τους Κέλτες ο τραγικός -λόγω του χαμού της 22χρονης αδελφής του σε τροχαίο- Αϊζάια Τόμας, ο οποίος αποθεώθηκε ξανά, μέτρησε 20 πόντους.

Οι Κλίπερς νίκησαν με 99-91 τη Γιούτα ισοφαρίζοντας τη σειρά των αγώνων, αλλά οι «Μορμόνοι» είχαν κάνει ήδη κάνει τη ζημιά στο πρώτο παιχνίδι και θα παίξουν τα επόμενα δύο στο Σολτ Λέικ Σίτι.

Για τους νικητές ο Μπλέικ Γκρίφιν είχε 24 πόντους και ο ΝτεΑντρέ Τζόρνταν μέτρησε 18 πόντους και 15 ριμπάουντ, ενώ ο Γκόρντον Χέιγουορντ ήταν ο πρώτος σκόρερ για τους Τζαζ με 20 πόντους.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις