Δώρο χειροπέδες για τον Michael Scofield

Τρίτη, 18 Απριλίου 2017 13:58
A- A A+

Μία έκπληξη περίμενε τον πρωταγωνιστή της τηλεοπτικής σειράς «Prison Break», Wentworth Miller, που υποδύεται τον Michael Scofield, από έναν θαυμαστή του.

Η έκπληξη αυτή δεν ήταν πολύ μακριά για τον χαρακτήρα που ερμηνεύει στο «Prison Break» ο 44χρονος ηθοποιός, καθώς ο θαυμαστής του προσπάθησε να τον «στριμώξει» και να του δώσει ένα ζευγάρι χειροπέδες. Το περιστατικό έγινε έξω από το μαγαζί που ο Wentworth παίρνει καθημερινά τον καφέ του, όπως αποκάλυψε ο ίδιος.

«Με περίμεναν μερικοί θαυμαστές μου έξω από το μαγαζί που αγοράζω τον καφέ μου. Ήξεραν ότι πήγαινα εκεί σχεδόν κάθε μέρα. Είχαν δώρα για μένα, ένα από αυτά ήταν ένα ζευγάρι χειροπέδες. Αυτό σίγουρα είχε ένα μικρό υπονοούμενο», είπε ο Βρετανός ηθοποιός.

Από την πρώτη του εμφάνιση στη σειρά του FOX, το 2005, ο ηθοποιός εξακολουθεί να επιμένει να γυρίζει μόνος του τις δύσκολες σκηνές.

«Προσπαθώ να κάνω όσο μπορώ μόνος μου τις σκηνές δράσεις. Ο Michael δεν είναι ένας υπερήρωας, τουλάχιστον όχι σωματικά. Μου αρέσει το γεγονός ότι μπορεί να μην είναι στη θέση να τα κάνει όλα τέλεια, επειδή θα το δείτε μπροστά στην κάμερα και θα δείτε ότι ο Scofield δεν είναι απαραίτητα μία υπολογίσιμη δύναμη από τον λαιμό και κάτω», δήλωσε ο Wentworth Miller.

naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς