Μετ' εμποδίων η επιστροφή των εκδρομέων

Δευτέρα, 17 Απριλίου 2017 21:31
UPD:23:52
naftemporiki.gr
A- A A+

Ουρά που ξεπερνά τα 6 χλμ. σχημάτιζαν στις 21.30 τα οχήματα στην «Ιονία Οδό» και συγκεκριμένα από την Γαβρολίμνη, έως το τούνελ της Κλόκοβας, στο ρεύμα προς Αντίρριο.

Ένα συμβάν όπως το χαρακτηρίζουν από την Ιονία Οδό που συνέβη περίπου στις 15.00 είναι η μία από τις δυο αιτίες των μεγάλων καθυστερήσεων που σημειώνονται λίγο πριν το Αντίρριο. 

Κυκλοφοριακά προβλήματα καταγράφηκαν στο ύψος της Ελευσίνας και στα διόδια Καλαμακίου. Στα διόδια Αφιδνών δεν σημειώθηκε κάποιο πρόβλημα. Στην Ελευσίνα το μεσημέρι της Δευτέρας σχηματίστηκε ουρά περίπου 5 χλμ., ωστόσο, η κατάσταση όπως ανέφερε στο ΑΜΠΕ ο διευθυντής της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής Νικόλαος Σπανουδάκης άρχισε να ομαλοποιείται από το βράδυ.

Μικρή ανάσχεση στην κυκλοφορία των οχημάτων σημειώθηκε στην εθνική οδό Πατρών -Κορίνθου, στο σημείο που διασταυρώνεται με την εθνική οδό Κορίνθου -Τρίπολης -Καλαμάτας.

Ακόμη, στην εθνική οδό Πατρών -Κορίνθου, από την Πάτρα έως και τον κόμβο Καλαβρύτων, υπήρξε αυξημένη κίνηση, χωρίς όμως ιδιαίτερα προβλήματα, ενώ η ίδια κατάσταση επικράτησε και στην εθνική οδό Πατρών -Πύργου.

Αυξημένη αλλά χωρίς προβλήματα ήταν η κυκλοφορία των οχημάτων στην παλιά εθνική οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης στο ύψος της Κοιλάδας των Τεμπών.

Περισσότερα από 18.000 αυτοκίνητα πέρασαν έως τις 19.00 τα διόδια Μαλγάρων επί της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης-Αθηνών, ενώ αυτά που κατευθύνθονται προς την πρωτεύουσα καταγράφονται σημαντικά λιγότερα.

NAFPAKTIANEWS

Στα διόδια των Μαλγάρων άνοιξαν ήδη πάνω από δέκα φορές οι μπάρες και από τις δύο κατευθύνσεις -για μερικά λεπτά-, προκειμένου να υπάρξει αποσυμφόρηση της κυκλοφορίας. Υπενθυμίζεται ότι την Κυριακή του Πάσχα πέρασαν τα διόδια των Μαλγάρων με κατεύθυνση προς τη Θεσσαλονίκη 14.157 οχήματα και περίπου 12.500 προς Αθήνα.

Αυξημένη ήταν η κίνηση των οχημάτων και στα οδικά δίκτυα που συνδέουν τη Θεσσαλονίκη με τη Χαλκιδική, τις Σέρρες και την Καβάλα.

Σημειώνεται ότι στις 22.00 έληξε η απαγόρευση της κυκλοφορίας στο ρεύμα εισόδου φορτηγών ωφέλιμου φορτίου άνω του 1,5 τόνου.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή