Γενικά αίθριος καιρός

Σάββατο, 15 Απριλίου 2017 09:52
UPD:09:54
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΧΑΣΙΑΛΗΣ ΒΑΪΟΣ
A- A A+

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα, Μ. Σάββατο, ενώ τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες τοπικές νεφώσεις θα αναπτυχθούν στα ηπειρωτικά και την Κρήτη, με σποραδικές βροχές στα κεντρικά και βόρεια, κυρίως ορεινά.

Ειδικότερα, στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και τοπικές νεφώσεις θα αναπτυχθούν τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πιθανότητα σποραδικών βροχών στα βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, οπότε και θα εκδηλωθούν σποραδικές βροχές, κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Αύριο, Κυριακή του Πάσχα, νεφώσεις παροδικά αυξημένες θα αναπτυχθούν στα δυτικά, στα βόρεια και από το μεσημέρι στα υπόλοιπα ηπειρωτικά. Τοπικές βροχές θα εκδηλωθούν κυρίως τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά, ενώ στις υπόλοιπες περιοχές ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Η θερμοκρασία δεν θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή