Champions League: Στον... αέρα το ματς, Ντόρτμουντ-Μονακό

Τρίτη, 11 Απριλίου 2017 21:13
UPD:21:43
REUTERS/Kai Pfaffenbach

Όπως μετέδωσε η «Bild» ενώ το πούλμαν με την αποστολή της γερμανικής ομάδας κατευθυνόταν προς το γήπεδο όπου θα διεξαγόταν η αναμέτρηση σημειώθηκε ισχυρή έκρηξη

A- A A+

Στον... αέρα βρίσκεται το πρώτο παιχνίδι των προημιτελικών του Champions League, Ντόρτμουντ-Μονακό, λόγω έκρηξης που σημειώθηκε λίγα χιλιόμετρα μακριά από το Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ.

Όπως μετέδωσε η «Bild» ενώ το πούλμαν με την αποστολή της γερμανικής ομάδας κατευθυνόταν προς το γήπεδο όπου θα διεξαγόταν η αναμέτρηση σημειώθηκε ισχυρή έκρηξη. Ως συνέπεια αυτής έσπασαν αρκετά παράθυρα του οχήματος, ενώ σύμφωνα πάντα με το γερμανικό Μέσο ο κεντρικός αμυντικός της Ντόρτμουντ, Μάρκ Μπάρτρα, τραυματίστηκε ελαφρά και διακομίστηκε στο νοσοκομείο.

Η Ντόρτμουντ επιβεβαίωσε την έκρηξη και τον τραυματισμό, χωρίς ωστόσο να αναφέρει το όνομα του Ισπανού στόπερ. Τονίζει πως άπαντες είναι ασφαλείς και πως δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος στο γήπεδο. 

Οι άνθρωποι της γερμανικής ομάδας βρίσκονται σε συζητήσεις με την UEFA κι όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά, ενώ ήδη στην περιοχή έχουν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις