Παναθηναϊκός: Οριστικά νοκ άουτ ο Λουντ

Τρίτη, 11 Απριλίου 2017 20:19
UPD:20:21
INTIME SPORTS/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Παρά την προσπάθεια που κατέβαλλε ο Φινλανδός στάθηκε αδύνατο να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του στον αστράγαλο (διάστρεμμα) που «κληρονόμησε» στο ματς με τον Πανιώνιο.

A- A A+

Χωρίς τον Ρόμπιν Λουντ θα υποδεχθεί αύριο τον ΠΑΟΚ ο Παναθηναϊκός, στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Παρά την προσπάθεια που κατέβαλλε ο Φινλανδός, αλλά και το ιατρικό τιμ των «πρασίνων», στάθηκε αδύνατο να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του στον αστράγαλο (διάστρεμμα) που «κληρονόμησε» στο ματς με τον Πανιώνιο.

Κι αν για τον Λουντ ήταν λίγο πολύ αναμενόμενο ότι δεν θα προλάβαινε το πρώτο ματς με το «δικέφαλο του Βορρά», από τους υπόλοιπους που «κόπηκαν» οι τρεις ήταν μεταξύ αυτών που απογοήτευσαν την περασμένη Κυριακή στην Τούμπα. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης άφησε εκτός και τους Μπουμάλ, Παναγιώτη Βλαχοδήμο και Χουχούμη, οι οποίοι δεν «άρπαξαν» την ευκαιρία που τους δόθηκε από τον προπονητή τους πριν από τρία 24ωρα.

Αναλυτικά η αποστολή: Ο.Βλαχοδήμος, Στιλ, Κουτρουμπής, Μαρινάκης, Μέστο, Μολέντο, Τελάντερ, Κουρμπέλης, Ευαγγέλου, Κουλιμπαλί, Χουλτ, Ζέκα, Ρέις, Βιγιαφάνιες, Εμποκού, Λέτο, Μπεργκ, Κλωναρίδης, Χατζηγιοβάνης, Μολίνς.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις