Από το πρωί η λειτουργία των Ανοιχτών Σχολείων την περίοδο του Πάσχα

Τρίτη, 11 Απριλίου 2017 10:07
UPD:10:12
instagram/athensopenschools
A- A A+

Τα Ανοιχτά Σχολεία του δήμου Αθηναίων δεν πάνε διακοπές. Αντιθέτως μετατρέπονται σε πρωινά και κρατούν ζωντανές 25 γειτονιές της Αθήνας.

Κανονικά θα λειτουργούν τα Ανοιχτά Σχολεία του δήμου Αθηναίων την περίοδο του Πάσχα, όλες τις εργάσιμες μέρες και με ωράριο από τις 8:00 έως τις 21:30. Δεν θα λειτουργήσουν από τη Μεγάλη Παρασκευή έως και τη Δευτέρα του Πάσχα.

Το πρόγραμμα υλοποιείται με αποκλειστικό δωρητή το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Σύμπραξης για την Αθήνα.

Μεταξύ άλλων, πραγματοποιούνται μαθήματα pilates, yoga, swing, παραδοσιακών χορών και αεροβικής γυμναστικής, σεμινάρια κοπτικής – ραπτικής και δημιουργίας λαχανόκηπου για τους ενήλικες, ενώ για τα παιδιά ιδιαιτέρως ελκυστικά είναι τα σεμινάρια δημιουργίας κινουμένων σχεδίων, το θεατρικό παιχνίδι, τα εργαστήρια πηλού, τα σεμινάρια σύγχρονου χορού και φωτογραφίας.

Στο πρόγραμμα υπάρχουν ακόμα θέσεις και πλήθος δράσεων τις οποίες μπορούν να επιλέξουν οι ενδιαφερόμενοι. Για ενημέρωση και δήλωση συμμετοχής μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του προγράμματος www.athensopenschools.gr  ή να καλέσουν στο 210 5277089.  

Τον Μάιο το πρόγραμμα Ανοιχτά Σχολεία φιλοξενεί την Εβδομάδα Αστρονομίας, στη διάρκεια της οποίας οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ταινίες στο φορητό πλανητάριο, να παρατηρήσουν τον ήλιο μέσα απ' το τηλεσκόπιο και να περάσουν ευχάριστο χρόνο στα προαύλια των σχολείων.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή