Μπάσκετ: Προπόνηση με Ρέθυμνο ο Παναθηναϊκός

Δευτέρα, 10 Απριλίου 2017 18:49
UPD:18:55
INTIME SPORTS/INTIMEsports

Στιγμιότυπο του αγώνα.

A- A A+

Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, ο οποίος επικράτησε άνετα εκτός έδρας του Ρεθύμνου με 101-74 στο προτελευταίο χρονικά ματς της 25ης αγωνιστικής της Α1.

Οι «πράσινοι» έκαναν επίδειξη δύναμης στην κρητική πόλη κι έδειξαν ότι είναι πανέτοιμοι για τις μάχες με την Φενέρμπαχτσε, που θα κρίνουν ποια ομάδα θα προκριθεί στο final 4 της Euroleague. Απομένει άλλο ένα ματς να δώσουν στο φινάλε της κανονικής περιόδου με τον ΠΑΟΚ (Μεγάλη Πέμπτη) κι αμέσως μετά θα στρέψουν το ενδιαφέρον τους στις αναμετρήσεις με τους Τούρκους.

Σε ένα ακόμη ματς ο Παναθηναϊκός απέδειξε ότι είναι πάρα πολύ φορμαρισμένος, έχοντας σε τρομερή κατάσταση τους Τζέιμς και Μπουρούση, που πέτυχαν από 19 πόντους, ενώ πολύ καλός ήταν και πάλι ο Καλάθης, ο οποίος έκανε double double με 11 ασίστ και 10 πόντους.

Οι «πράσινοι» πέτυχαν την 24η νίκη τους στο πρωτάθλημα και ανέβηκαν προσωρινά μόνοι στην κορυφή, καθώς ο Ολυμπιακός θα παίξει με τον Προμηθέα Πατρών κι αναμένεται να αποκτήσουν και πάλι «συγκάτοικο» σε λίγες ώρες (στιος 19:00 ξεκινά το ματς των «ερυθρόλευκων»).

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις